Ragda
Fanka BB :)
Szkoda gadac
Dasz radę. Jestes silna. I nie jestes juz sama. Nigdy nie będziesz..
On zrozumie kiedyś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda gadac
Ciąża +
słychać na iphonach jak bije serduszko ale ogólnie mega fajna aplikacja ciążowa. Mi najbardziej spasowala z wszystkich
W aplikacji nagraneAle jak serduszko ? W sensie z aplikacji ? Nie ma zasadzie dopplera?
Ja kupiłam sobie doppler w ostatniej ciazy w 8 lub w 9 tyg udalo mi sie znalezc
Ogólnie trzeba też umieć znaleźć, często mamy mylą swój przeplyw krwi z tętnic, z serduszkiem dzidzi. Wiem że położne nie polecają, bo nie raz mamy coś martwi wezmą doppler I zle wyłapia lub nie wyłapia nieprawidłowości. Więc ja odrazu mowie jak używać,to nie jako uspokajacz-wtedy zawsze lekarz czy polozna- jeśli coś martwi. Ja używam, żeby posłuchać, żeby dzieci posłuchały i ja też rozroznie swoją tętnice od dziecka.W aplikacji nagrane
Kurde przez Ciebie zaczelam szukac na allegro pewnie kupie...
Co za typ ... No masakra, zachowuje się jak gówniarz! Dobrze że teściowa jest po Twojej stronie . Szkoda Twoich nerwów przez niego [emoji52]Tesciowa jest zawsze za mną i chciala nawet po mnie przyjechac zeby mnie do siebje
Napisal mi ze bedzie jutro po prawie 100 nie odebranychnl polaczeniach i smsach ode mnie jego matki, brata i sióstr...jutro to juz nie ma gdzie wracac. Gdyby nie kropeczka to juz bym sie dawno zalamala...choc jest mi ciezko ze z kims takim zmarnowalam tyle czasu i to jeszcze teraz dopiero akurat w takim momencie okazal sie takim gnojem
Ogólnie trzeba też umieć znaleźć, często mamy mylą swój przeplyw krwi z tętnic, z serduszkiem dzidzi. Wiem że położne nie polecają, bo nie raz mamy coś martwi wezmą doppler I zle wyłapia lub nie wyłapia nieprawidłowości. Więc ja odrazu mowie jak używać,to nie jako uspokajacz-wtedy zawsze lekarz czy polozna- jeśli coś martwi. Ja używam, żeby posłuchać, żeby dzieci posłuchały i ja też rozroznie swoją tętnice od dziecka.
Jak kupujesz to ja polecam taki z głowicą można dosc szybko wykryć. Swoją droga z prędkości bicia serduszka tez można "obstawić plec" do 140 chłopiec powyżej dziewczynka- oczywiście w formie zabawy choc mi się sprawdziło. Z chłopcami mialam do 135-145 z dziewczynami powyzej 160
Czekam aż moj przyjdzie i bede sprawdzać.. choć u mnie dopiero 5 tydz 4 dzien.
A dodam że mieszkam w uk i pierwsze ust bede miala około 12 tyg wiec z chęcią wczesniej posłucham serduszka w domu.