reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ciąża +

:) słychać na iphonach jak bije serduszko :) ale ogólnie mega fajna aplikacja ciążowa. Mi najbardziej spasowala z wszystkich :)

Ale jak serduszko ? W sensie z aplikacji ? Nie na zasadzie dopplera?
Ja kupiłam sobie doppler, w ostatniej ciazy w 8 lub w 9 tyg udalo mi sie znalezc :D

Ostatnia edycja:
W aplikacji nagrane :)
Kurde przez Ciebie zaczelam szukac na allegro 😂 pewnie kupie... 😂
Ogólnie trzeba też umieć znaleźć, często mamy mylą swój przeplyw krwi z tętnic, z serduszkiem dzidzi. Wiem że położne nie polecają, bo nie raz mamy coś martwi wezmą doppler I zle wyłapia lub nie wyłapia nieprawidłowości. Więc ja odrazu mowie jak używać,to nie jako uspokajacz-wtedy zawsze lekarz czy polozna- jeśli coś martwi. Ja używam, żeby posłuchać, żeby dzieci posłuchały :) i ja też rozroznie swoją tętnice od dziecka.
Jak kupujesz to ja polecam taki z głowicą można dosc szybko wykryć. Swoją droga z prędkości bicia serduszka tez można "obstawić plec" do 140 chłopiec powyżej dziewczynka- oczywiście w formie zabawy choc mi się sprawdziło. Z chłopcami mialam do 135-145 z dziewczynami powyzej 160 :)

Czekam aż moj przyjdzie i bede sprawdzać.. choć u mnie dopiero 5 tydz 4 dzien.
A dodam że mieszkam w uk i pierwsze ust bede miala około 12 tyg wiec z chęcią wczesniej posłucham serduszka w domu.

Ostatnia edycja:
Tesciowa jest zawsze za mną i chciala nawet po mnie przyjechac zeby mnie do siebje

Napisal mi ze bedzie jutro po prawie 100 nie odebranychnl polaczeniach i smsach ode mnie jego matki, brata i sióstr...jutro to juz nie ma gdzie wracac. Gdyby nie kropeczka to juz bym sie dawno zalamala...choc jest mi ciezko ze z kims takim zmarnowalam tyle czasu i to jeszcze teraz dopiero akurat w takim momencie okazal sie takim gnojem
Co za typ ... No masakra, zachowuje się jak gówniarz! Dobrze że teściowa jest po Twojej stronie . Szkoda Twoich nerwów przez niego [emoji52]

Ogólnie trzeba też umieć znaleźć, często mamy mylą swój przeplyw krwi z tętnic, z serduszkiem dzidzi. Wiem że położne nie polecają, bo nie raz mamy coś martwi wezmą doppler I zle wyłapia lub nie wyłapia nieprawidłowości. Więc ja odrazu mowie jak używać,to nie jako uspokajacz-wtedy zawsze lekarz czy polozna- jeśli coś martwi. Ja używam, żeby posłuchać, żeby dzieci posłuchały :) i ja też rozroznie swoją tętnice od dziecka.
Jak kupujesz to ja polecam taki z głowicą można dosc szybko wykryć. Swoją droga z prędkości bicia serduszka tez można "obstawić plec" do 140 chłopiec powyżej dziewczynka- oczywiście w formie zabawy choc mi się sprawdziło. Z chłopcami mialam do 135-145 z dziewczynami powyzej 160 :)

Czekam aż moj przyjdzie i bede sprawdzać.. choć u mnie dopiero 5 tydz 4 dzien.
A dodam że mieszkam w uk i pierwsze ust bede miala około 12 tyg wiec z chęcią wczesniej posłucham serduszka w domu.

Powiem Ci ze chyba lepiej jak nie kupie jednak.. Bo cos zle znajde i sie bede stresowala :o

Jezu dziewczyny jak mi sie dzisiaj odbija. Szczerze to ja juz bym wolała zwymiotowac. A tu wczoraj i dzisiaj caly czas bekam.. 😂

Ja od wczoraj przez caly dzien mam uczucie "no przygam sie zaraz". Oczywiscie nigdy nie ma finiszu i tak mnie kurna meczy i meczy.....................
I jedyne na co mam ochote to frytki. I hamburger. Ale bym opierniczyla hamburgera.

reklama
Hej dziewczyny, chcialam do Was dolaczyc, zrobilam dwa testy i na obu wyszly dwie kreski 😊 Termin wychodzi na 20 grudnia. Mam juz jedna corke - 7 lat, potem byla druga ciaza, ale ja stracilam, mam nadzieje, de teraz bedzie ok 😅 Nie dam rady nadgonic co juz napisalyscie, ale chociaz sprobuje byc na biezaco. Do lekarza sie nie wybieram, tutaj w Hiszpanii jest dosc nieciekawa sytuacja, wiec wole nie wychodzic narazie. Pozdrawiam Was wszystkie i przy okazji zycze Wesolych Swiat!! 😁

Do góry