Ragda
Fanka BB :)
Szkoda gadac![]()
Dasz radę. Jestes silna.
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
On zrozumie kiedyś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda gadac![]()
Ciąża +
słychać na iphonach jak bije serduszko
ale ogólnie mega fajna aplikacja ciążowa. Mi najbardziej spasowala z wszystkich
![]()
W aplikacji nagraneAle jak serduszko ? W sensie z aplikacji ? Nie ma zasadzie dopplera?
Ja kupiłam sobie doppler w ostatniej ciazy w 8 lub w 9 tyg udalo mi sie znalezc![]()
Ogólnie trzeba też umieć znaleźć, często mamy mylą swój przeplyw krwi z tętnic, z serduszkiem dzidzi. Wiem że położne nie polecają, bo nie raz mamy coś martwi wezmą doppler I zle wyłapia lub nie wyłapia nieprawidłowości. Więc ja odrazu mowie jak używać,to nie jako uspokajacz-wtedy zawsze lekarz czy polozna- jeśli coś martwi. Ja używam, żeby posłuchać, żeby dzieci posłuchałyW aplikacji nagrane![]()
Kurde przez Ciebie zaczelam szukac na allegropewnie kupie...
![]()
Co za typ ... No masakra, zachowuje się jak gówniarz! Dobrze że teściowa jest po Twojej stronie . Szkoda Twoich nerwów przez niego [emoji52]Tesciowa jest zawsze za mną i chciala nawet po mnie przyjechac zeby mnie do siebje
Napisal mi ze bedzie jutro po prawie 100 nie odebranychnl polaczeniach i smsach ode mnie jego matki, brata i sióstr...jutro to juz nie ma gdzie wracac. Gdyby nie kropeczka to juz bym sie dawno zalamala...choc jest mi ciezko ze z kims takim zmarnowalam tyle czasu i to jeszcze teraz dopiero akurat w takim momencie okazal sie takim gnojem
Ogólnie trzeba też umieć znaleźć, często mamy mylą swój przeplyw krwi z tętnic, z serduszkiem dzidzi. Wiem że położne nie polecają, bo nie raz mamy coś martwi wezmą doppler I zle wyłapia lub nie wyłapia nieprawidłowości. Więc ja odrazu mowie jak używać,to nie jako uspokajacz-wtedy zawsze lekarz czy polozna- jeśli coś martwi. Ja używam, żeby posłuchać, żeby dzieci posłuchałyi ja też rozroznie swoją tętnice od dziecka.
Jak kupujesz to ja polecam taki z głowicą można dosc szybko wykryć. Swoją droga z prędkości bicia serduszka tez można "obstawić plec" do 140 chłopiec powyżej dziewczynka- oczywiście w formie zabawy choc mi się sprawdziło. Z chłopcami mialam do 135-145 z dziewczynami powyzej 160
Czekam aż moj przyjdzie i bede sprawdzać.. choć u mnie dopiero 5 tydz 4 dzien.
A dodam że mieszkam w uk i pierwsze ust bede miala około 12 tyg wiec z chęcią wczesniej posłucham serduszka w domu.