reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Witam się dziewczyny. Wstawać nie ma spania. Żarcie trzeba robic[emoji23][emoji23]

Życzę wam wszystkim wesołych spokojnych świąt Wielkanocnych. Dużo miłości, szczęścia, radości, kasy a w szczególności dużo dużo zdrowia. Tego się nie kupi za żadna kasę. No i co najważniejsze spokojnych ciąż wam życzę i sobie oczywiście też[emoji4] i żebyśmy zostały tu do grudnia w komplecie no i żeby jeszcze kilka kobietek do nas dołączyło.

Wy też tak macie teraz, że budzicie się glodne i co chwilę Wam burczy w brzuchu? Ja z natury dużo migdy nie jadlam, a teraz co chwilę chodzę głodna i to z wrażeniem jakbym nie jadla przez tydzień nic [emoji33]
Nie ja nie mam apetytu i praktycznie caly dzień jestem o wodzie. Obiady jem ale dzisiaj nie robię bo zajęta jestem żarciem na święta. Mój m dużo je i muszę trochę tego zrobić.

Zazdroszcze....ja jak dalej tak pójdzie to bede wygladala jak beczka [emoji14] Mój mąż też niestety jest z jedzących dużo, wiec znam ten ból. Zje obiad i za 5 minut już by coś znowu zjadł, jamochłon [emoji38]
[emoji23][emoji23][emoji23] To dobrze ze nie mam sama takiego męża żarłoka. Boże ja mu zrobię 15 klusek kapusta rolada sos a 30 minut później on jest głodny. A ja wychodzę z po mieszczenia gdzie on jest bo nie wytrzymuje[emoji23][emoji23][emoji23]

To będzie nasz pierwszy dzidziuś :)
A co do starań, cóż...nie musieliśmy sie starać, całkowita niespodzianka, chociaż mój narzeczony twierdzi, że to prezent od zająca 🙈
To podobnie w sumie jak u nas tylko ze u nas planowane wszystko...choc zaskoczylo nas ze tak szybko sie udalo 😁😊 co prawda w 1 cyklu biochemiczna ale zaraz po niej aktualna ciaza i mam nadzieje ze zdrowa 😇

Wy też tak macie teraz, że budzicie się glodne i co chwilę Wam burczy w brzuchu? Ja z natury dużo migdy nie jadlam, a teraz co chwilę chodzę głodna i to z wrażeniem jakbym nie jadla przez tydzień nic 😱
Ja natomiast mam zupelny brak apetytu. Niedobrze mi na widok jedzenia ale jak znowu nic nie zjem to tez mi jest nie dobrze 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
Wstalam rano troche popisalam pracy licencjackiej, wypilam herbatke z kopru wloskiego i normalnie tak mi teraz niedobrze ze az sie w glowie kreci 😨😰 a tu dzis stanie przy garach...chyba sie pozygam jak bede gotowac 🤢🤮

Do góry