Ragda
Fanka BB :)
Ja mam
I jak dzieciaki? szczekliwe sa no nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam
Ale pięknaTaką dame mam na razie jest z rodzicami w polsce bo ma lepsze warunki ale przy zmianie mieszkania biore ja do siebie
Ja to bardzo lubiłam na weekend wypić wino i mnie teraz szczuje [emoji1787][emoji1787] ale ja się kiedyś odgryzę. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło [emoji1787]U mnie to samo... [emoji23][emoji23][emoji23]
A teraz jak ciaza to caly czas jem zdrowo[emoji2960] i tylko gada "napiloby sie colki co?" [emoji23][emoji23]
Ja to bardzo lubiłam na weekend wypić wino i mnie teraz szczuje [emoji1787][emoji1787] ale ja się kiedyś odgryzę. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło [emoji1787]
I jak dzieciaki? szczekliwe sa no nie?
Moj dzis winko sobie kupil i sączył przy mnie jak alkoholu nie lubie tak winko od czasu do czasu jak najbardziej...U mnie to samo...
A teraz jak ciaza to caly czas jem zdrowo i tylko gada "napiloby sie colki co?"
Witaj. Ktory to bedzie dzidzius i ile sie staraliscie?Hej, czy mogę do was dołączyć? ostatnią miesiączke miałam 02.03, w czwartek 09.04 zrobiłam test (a nawet kilka ) i od razu pojawiły sie dwie kreseczki termin z aplikacji wychodzi mi na 08.12, do lekarza idę 17 kwietnia pozdrawiam!
To będzie nasz pierwszy dzidziuśWitaj. Ktory to bedzie dzidzius i ile sie staraliscie?