Tez mam w czwartek wizytęJa myśle ze to wina tego ze było robione w innym laboratorium moim zdaniem nie nasz się co martwić tylko cieszyć ,ze beta tak ładnie rośnie
reklama
Myśle ze jest wszystko wporzadkuMam tylko nadzieje ale jednak lekko mnie to zestresowalo szczerze mowiac...
Ilona 88
Fanka BB :)
Ja mam w domu 2 chłopców po in vitro [emoji6]W pierwszej ciazy mieszkalismy w mieszkaniu na 4 pietrze bez windy. Mieszkalismy tam az do momentu jak bylam w drugiej ciazy. Do dzisiaj pamietam zakupowy horror. I przeprowadzka tez horror.
King - ja kupilam sobie bieznie doslownie 4 miesiace temu. Biegalam i cwiczylam bo chcialam jakos dojsc do siebie po drugiej ciazy. No i mi sie trzecia przytrafilla [emoji28] Niestety od miesiaca na nia nie wchodze bo w pierwszych tygodniach bylam tak zmeczona ze nie widzialam na oczy a teraz mam potworne mdlosci i wysilek fizyczny to ostatnie na co mam ochote [emoji14] Co do ciezarow to nie wiem, wydaje mi sie ze to niezbyt bezpieczne w ciazy. Bieganie, spacery jeszcze spoko, ale dzwiganie nie bardzo.
Sa tu jakies dziewczyny ktore beda mialy trzecie dzieciatko? Bo tak rozmawiamy o duzym brzuchu.. i ja mam taki kurde 5 miesiac juz
A teraz cud nam się przytrafił [emoji173]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak tylko ze ja mialam prawie 30 a teraz 24.90 czyli spadlo i nie wiem czy to przez to ze inne laboratoria (fakt maja jednak troche inne normy) czy faktycznie jest spadek. Obawiam sie co moglo byc powodemJa badalam Progesteron we wtorek i miałam 23 z groszem, ( w tym wzięte 2 tabletki luteiny przez plamienia przed pobraniem ) i lekarz mówił że jest ok.
Ilona 88
W ciąży z chłopcami badałam co chwilę Progesteron, i on mi też nie raz spadał, mimo tej samej godziny pobierania krwi ...Tak tylko ze ja mialam prawie 30 a teraz 24.90 czyli spadlo i nie wiem czy to przez to ze inne laboratoria (fakt maja jednak troche inne normy) czy faktycznie jest spadek. Obawiam sie co moglo byc powodem
Myślę ze nie masz co się martwić [emoji6]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mam nadzieje. Szkoda ze to inne laboratorium to bym miala bardziej jasny obraz ale bede pytala jeszcze ginekologaW ciąży z chłopcami badałam co chwilę Progesteron, i on mi też nie raz spadał, mimo tej samej godziny pobierania krwi ...
Myślę ze nie masz co się martwić [emoji6]
Ilona 88
Pewnie , zapytaj lekarza i daj znać [emoji4]Mam nadzieje. Szkoda ze to inne laboratorium to bym miala bardziej jasny obraz ale bede pytala jeszcze ginekologa
mmlodamamaaa
Dziewczyny , powiedzcie mi czy można wziąść lek destresan? Jest to lek uspokajający. Nie ma ulotki i nic nie pisze czy można wziąść będąc w ciąży
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
O matko jakiego ty malego przystojniaka masz juz w domuA mój Nick na insta ilona_kunowska[emoji6]