reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Kurde, nie mam tego leku w domu, A nie bardzo też mam kogo wysłać do apteki żeby mi poszedł i kupił.

Mam takie zmiany humorkow że to masakra, raz się cieszę A za chwilę płacze tak że nie mogę się opanować i tak cały dzień..
Na internecie nie zbyt wiele pisze czy mozna. Ja go nie stosowalam ale wiem ze hydroxyzyna jest dozwolona.

Kurde, nie mam tego leku w domu, A nie bardzo też mam kogo wysłać do apteki żeby mi poszedł i kupił.

Mam takie zmiany humorkow że to masakra, raz się cieszę A za chwilę płacze tak że nie mogę się opanować i tak cały dzień..
Hydroxyzyna i tak chyba na recepte...tez mam ciężko z głową. Nerwica lękowa. Teraz jeszcze mam jakies delikatne pobolewania brzucha to swiruje juz...

Mam pytanie. W austrii niestety nie ma nospy a cos bym sobie wziela na to pobolewanie. Myslicie ze moge paracetamol? Czy isc do apteki i zapytac o cos w ciazy na bol brzucha?

Mam pytanie. W austrii niestety nie ma nospy a cos bym sobie wziela na to pobolewanie. Myslicie ze moge paracetamol? Czy isc do apteki i zapytac o cos w ciazy na bol brzucha?
Paracetamol też można w ciąży brać tylko wiadomo z głową i każdy lek trzeba konsultować z lekarzem. A ból jest nie do zniesienia?

reklama
Paracetamol też można w ciąży brać tylko wiadomo z głową i każdy lek trzeba konsultować z lekarzem. A ból jest nie do zniesienia?
Do zniesienia. Nie boli jakos mega ale tak muli jakby i mnie to stresuje. Moze ty wiesz jaki mozna podobny do nospy co bym kupila u siebie. W de maja niektore produkty jak u nas

Do góry