martini6
Fanka BB :)
Daj namiary to pomogę w ubiciu owego Pana
Hehehe jak będzie jutro wszystko okej to chyba oszaleje z radości....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj namiary to pomogę w ubiciu owego Pana
Wiem kochana. Ja ci pomogę go zabić a kolejny raz to się zastanowi jakie badania zleca osioł. Ja wierzę że będzie dobrze.Staram się ale to takie trudne... jeśli będzie wszystko dobrze jutro to chyba zabije tego lekarza w czwartek po co dawał mi taka dziwna betę. Bardzo bardzo wam dziękuje dziewczyny...
Czekam na Twoje jutrzejsze szaleństwoHehehe jak będzie jutro wszystko okej to chyba oszaleje z radości....
Ja miałam test z dwoma kreskami teraz jak był sam pęcherzyk ( wczesna ciaza) a w zeszłym roku w ciąży bezzarodkowej miałam 4 testy w różnych dniach cyklu negatywne ale dziewczyny na innych wątkach pisały że w ciazach bezzarodkowych też rośnie beta i testy wykrywają ciazeCzekam na Twoje jutrzejsze szaleństwo [emoji6]
A tak przy okazji... Może któraś z Was się orientuję czy przy pustym pęcherzyku ciążowym testy mogą wyjsc pozytywne z wyraźnymi kreskami?
Aaa czyli nie ma reguły... Dzięki za infoJa miałam test z dwoma kreskami teraz jak był sam pęcherzyk ( wczesna ciaza) a w zeszłym roku w ciąży bezzarodkowej miałam 4 testy w różnych dniach cyklu negatywne ale dziewczyny na innych wątkach pisały że w ciazach bezzarodkowych też rośnie beta i testy wykrywają ciaze
Witam , myślę że lekarz się pomylił w becie,Tak wyglądaja badania
Witam , myślę że lekarz się pomylił w becie,
Mam nadzieję, że uspokoi trochę moje wyniki w 12tc do papa
Kochana głową do góry [emoji1768][emoji1768]Booooze bardzo mnie uspokoilas !! Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Podczytuje Was, z wielką nadzieją że do Was dołączę, no i musiałam Cię uspokoić [emoji4]dobrze że zadziałało [emoji6]Booooze bardzo mnie uspokoilas !! Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Jak badałam betę to pani mi powiedziała ze ta wolna czyli chyba całkowita (?) nie różni się od tej podjednostki niczym i ze ona mi zaznaczy w badaniach wolna bo wtedy będzie szybciej wynikJestem załamana ;( przyszły wyniki krwi powiedzcie mi czy czymś się różni beta wolna od bety zwykle ? I promocje ml/l a ul/l ? Miałam tydzień temu 196 ml/l a dzisiaj mialam wolna betę i mam 15 ul/l ;( jestem załamana