reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Witam sie i ja :) po 7 latach, nareszcie zobaczylam na tescie dwie kreski. Ciaza jest jeszcze wczesnia, na wczorajszej wizycie jeszcze nie bylo widac pecherzyka, ale ciaza jest (podobno). Przyblizony termin na 10.12 :) mam juz coreczke- grudnioweczke :) z 25.12 :) pozdrawiam wszystkie przyszle mamy :)
Cześć :) ile lat ma córcia ?
Edit, już doczytałam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Od 10 dc? Bo ja od 5 dc do 9dc brałam clostylbeget. Od 10 lakarz mówi żebym brała luteine przez 10 dni 50 pod język 100 dopochwowo. I tak się martwię TeraZ. Bo od 16 dc pokazuje mi uśmiechnięta buzke na teście owulacyjnym. Czy jest jakaś szansa że uda nam się zostać szczęśliwymi rodzicami 🤔😥
Nie wiem czy którakolwiek z nas potrafi Ci odpowiedzieć na to pytanie. Ja nie brałam tych leków o których piszesz nie będąc w ciąży więc nie wiem jak wtedy działają.

Ostatnia edycja:
Bardzo bardzo dziękuje !! :* będzie ciężka noc .... trzymajcie kciuki kochane i bardzo dziękuje jeszcze raz
✊ Kciuki zaciśnięte 🙂 musi być dobrze ! Postaraj się nie myśleć za dużo (wiem wiem łatwo się mowi). Ja nie wiem czemu ten lekarz kazał Ci takie dziwne hcg zrobić..

Macie jakieś objawy? Jestem teraz na 6 tygodniu i jestem tak przeraźliwie zmęczona, ze cały dzień mogłabym leżeć 🤪 a pracuje zdalnie, nie jest lekko, właśnie leżę tak od 15:30 i muszę jeszcze dopracować dzisiaj 2 godziny 😅
I piersi bolą już całe
Też jestem zmęczona i śpiąca i ciągle mi zimno. Ale tak przeraźliwie zimno. Co do spania czy ogólnie odpoczynku to niestety ale nie mogę sobie na to pozwolić bo mam w domu maluszka, który nie rozumie jeszcze, że mama jest zmeczona :( momentami mam mdłości i jakos tak szybciej robię się głodna i to tak znienacka ;) do tego bóle w podbrzuszu i bóle żołądka.. chyba tyle ;)

Dziewczyny czy jak wstrzymacie mocz bo np nie macie jak iść w danej chwili do wc to też Was potem boli podbrzusze? Zaobserwowałam u siebie coś takiego..

reklama
Dziewczyny czy jak wstrzymacie mocz bo np nie macie jak iść w danej chwili do wc to też Was potem boli podbrzusze? Zaobserwowałam u siebie coś takiego..
Mnie boli brzuch jak naprawdę długo nie idę do WC. Z tego co czytałam nie wolno za bardzo wstrzymywać moczu. Ale mnie to denerwuje ze 4x na 1h muszę iść sikac a czasami niby ciśnie na pęcherz a tak 2 kropelki moczu poleci [emoji23]

Do góry