Ciekawe czemu mialas zlecone beta hcg a nie normalne hcg... na sam test PAPPA jest duzo za wczesnie zeby wykryc wady plodu... ja radzilabym sie nie stresowac i na spokojnie zrobic jutro zwykle hcg. No chyba ze cos pokrecilam
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Tak to nie powinien być problem ale co 2-4 tyg sprawdzać czy tsh spada.Bardzo dziękuje nastawiam sie już negatywnie ale gdzieś z tylu głowy wierze ze może jednak... jeśli by się jednak udało czy gin jest w stanie mi teraz zbić tsh ?
Nie myśl negatywnie bo jeśli wszystko jest ok to stres ci nie pomoże a zaszkodzi i wtedy będziesz sobie pluła w twarz przed lustrem. Spróbuj się uspokoić gdzie wiem że to do łatwych nie należy. Ja wierzę że będzie wszystko w porządku.
martini6
Ciekawe czemu mialas zlecone beta hcg a nie normalne hcg... na sam test PAPPA jest duzo za wczesnie zeby wykryc wady plodu... ja radzilabym sie nie stresowac i na spokojnie zrobic jutro zwykle hcg. No chyba ze cos pokrecilam
Dziękuje ... :*
Ish
Zaangażowana w BB
Może sam nie ogarnął ze zlecił nie to co trzeba, lekarz tez czlowiek.To nie wiem czemu on mi to zleci zrobić :/ bardzo się boje już morze łez popłynęło... pojde jutro na zwykła betę i będę się modlic cała noc. Bardzo bardzo dziękuje ze mnie pocieszacie...
Nie stresuj się, nerwy tylko zaszkodzą. Zrób sobie domowe spa że swieczuchami, rozpiesc się Czekolada uszy do góry kochana i nie martw się na zapas
martini6
Tak to nie powinien być problem ale co 2-4 tyg sprawdzać czy tsh spada.
Nie myśl negatywnie bo jeśli wszystko jest ok to stres ci nie pomoże a zaszkodzi i wtedy będziesz sobie pluła w twarz przed lustrem. Spróbuj się uspokoić gdzie wiem że to do łatwych nie należy. Ja wierzę że będzie wszystko w porządku.
Staram się ale to takie trudne... jeśli będzie wszystko dobrze jutro to chyba zabije tego lekarza w czwartek po co dawał mi taka dziwna betę. Bardzo bardzo wam dziękuje dziewczyny...
annamaria94..
Początkująca w BB
Od 10 dc? Bo ja od 5 dc do 9dc brałam clostylbeget. Od 10 lakarz mówi żebym brała luteine przez 10 dni 50 pod język 100 dopochwowo. I tak się martwię TeraZ. Bo od 16 dc pokazuje mi uśmiechnięta buzke na teście owulacyjnym. Czy jest jakaś szansa że uda nam się zostać szczęśliwymi rodzicamiJa brałam duphaston
Ish
Zaangażowana w BB
Daj namiary to pomogę w ubiciu owego PanaStaram się ale to takie trudne... jeśli będzie wszystko dobrze jutro to chyba zabije tego lekarza w czwartek po co dawał mi taka dziwna betę. Bardzo bardzo wam dziękuje dziewczyny...
annamaria94..
Początkująca w BB
:-(Tu są kobiety w ciąży. Ale luteina blokuje owu i nie wolno jej zażywać przed owu.
Ragda
Jestem załamana ;( przyszły wyniki krwi powiedzcie mi czy czymś się różni beta wolna od bety zwykle ? I promocje ml/l a ul/l ? Miałam tydzień temu 196 ml/l a dzisiaj mialam wolna betę i mam 15 ul/l ;( jestem załamana
Całkiem inne jednostki. Na pewno jest wszystko dobrze. Powtórz jeszcze raz. Nie stresuj sie na zapas :* na 100 jest dobrze :*
reklama
martini6
Może sam nie ogarnął ze zlecił nie to co trzeba, lekarz tez czlowiek.
Nie stresuj się, nerwy tylko zaszkodzą. Zrób sobie domowe spa że swieczuchami, rozpiesc się Czekolada uszy do góry kochana i nie martw się na zapas
Bardzo bardzo dziękuje !! :* będzie ciężka noc .... trzymajcie kciuki kochane i bardzo dziękuje jeszcze raz