reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej dołączam i ja chyba grudniowa mama termin z apki na 2 grudnia więc różnie może być, nie robiłam Bety bo troche strach teraz niepotrzebnie wychodzić, ale za to napadlam na aptekę internetowa i zrobiłam z 6 testów :D wizytę mam w piatek, miałam mieć przed świętami i tak byłoby najlepiej, ale zdecydowałam się na innego lekarza i termin miał na teraz :)

reklama
Jeśli masz prace narazajaca Twoje zdrowie i maleństwa to myśle ze bym się nie zastanawiała albo po prostu na zwolnienie poproś gina jeśli oczywiście masz taka możliwość
na 100% ginekolog Ci wypisze zwolnienie. Od razu z kodem na ciąże. Boją się bardzo.
Ja tez sie zastanawiam co z l4, ale boję sie, ze jak cos pojdzie nie tak i wroce to dostane wypowiedzenie. Myślę jak przetrwac do 3 miesiaca.
Chyba na razie wolałabym nie informować w pracy o ciąży dlatego myślę o urlopie. To jest taka wczesna ciaza, że różnie się to może skończyć.

A jak tam wasze objawy. Juz obserwujecie swoje pierwsze dolegliwości?
U mnie kłucia jajników, ciągnięcia w pachwinach, ból w podbrzuszu jak na @. Tydzień temu o 20 padałam już na twarz ale w tym tygodniu jest już lepiej i nie jestem taka śpiąca. W nocy wstaje na siku. I bardziej chce mi się pić niż zwykle. Dziś rano przez moment było mi niedobrze ale szybko przeszło.

Hej dołączam i ja chyba grudniowa mama termin z apki na 2 grudnia więc różnie może być, nie robiłam Bety bo troche strach teraz niepotrzebnie wychodzić, ale za to napadlam na aptekę internetowa i zrobiłam z 6 testów :D wizytę mam w piatek, miałam mieć przed świętami i tak byłoby najlepiej, ale zdecydowałam się na innego lekarza i termin miał na teraz :)
Witaj :) gratuluję :) kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Mi też wychodzi termin na 2 grudnia :)

Super gratuluje i witam 🥰

reklama
Do góry