reklama
martini87
Fanka BB :)
24 lutego27 lutego miałam ostatnią, a ty?
martini87
Ja na pewno nie chce w pracy mówić, zanim nie zobaczę serduszka. A później to sama nie wiem co zrobię.. Ale masz rację, największe ryzyko poronienia jest w pierwszym trymestrze..Czytalam, ze do 3msc największe ryzyko. Stad nie wiem jak najlepiej postapic
Ragda
24 lutego
Witajcie w klubie ja 27go
Ragda
Ja na pewno nie chce w pracy mówić, zanim nie zobaczę serduszka. A później to sama nie wiem co zrobię.. Ale masz rację, największe ryzyko poronienia jest w pierwszym trymestrze..
Powiem wam, ze ja bym pewnie na waszym miejscu tez czekala.
Ja niestety musialam powiedziec bo lekarka kategorycznie mowila o l4 ze względu na to ze pracuje jako stylistka paznokci... A wtedy jeszcze nie bylo restrykcji od rządu. A ze jestem jedyna w gabinecie to ciezko było..
Uważajcie tylko na te zwolnienia bo tylu osobom z mojego otoczenia juz wręczyli zwolnienia teraz, ze szok.. I to w takim miejscach gdzie sie człowiek nie spodziewał
. :/
martini87
Nie mogą nas zwolnić jak jesteśmy w ciąży.Powiem wam, ze ja bym pewnie na waszym miejscu tez czekala.
Ja niestety musialam powiedziec bo lekarka kategorycznie mowila o l4 ze względu na to ze pracuje jako stylistka paznokci... A wtedy jeszcze nie bylo restrykcji od rządu. A ze jestem jedyna w gabinecie to ciezko było..
Uważajcie tylko na te zwolnienia bo tylu osobom z mojego otoczenia juz wręczyli zwolnienia teraz, ze szok.. I to w takim miejscach gdzie sie człowiek nie spodziewał
. :/
SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
U mnie sie pomalu wlacza mulenie.. Rano sie obudzilam i bylo mi niedobrze troche. Eh, moja ulubiona czesc.
A poza tym raczej nic. Przestalo mnie podbrzusze ciagnac w ogole.
A poza tym raczej nic. Przestalo mnie podbrzusze ciagnac w ogole.
martini6
Hej, ja również dołączam do grudniowych mam
Ja miałam nie badać bety, ale ze wizyta dopiero 10 kwietnia to bym zwariowała z niepewności, czy chociaż przyrost dobry ;P
30 dzień - 497
32 dzień - 1052
Piękny przyrost i piękna beta ja robiłam w poniedziałek miałam 196 teraz dopiero zrobie we wtorek bo mam zlecone inne badania wiec wszystko za jednym zamachem aby nie łazić po tych przychodniach jak najmniej.
reklama