martini6
Fanka BB :)
Wczoraj mnie mdliło, dziś wymiotuje na całego, nie wiem czemu wydawało mi sie, że w ciąży mnie to nie bedzie dotyczyło
Wow to wcześnie współczuje hehe ale to miłe wymiotowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj mnie mdliło, dziś wymiotuje na całego, nie wiem czemu wydawało mi sie, że w ciąży mnie to nie bedzie dotyczyło
O matko, współczuję dużo razy Cię męczyło? Mi tylko niedobrze od czasu do czasu a najbardziej jak jestem glodna..Wczoraj mnie mdliło, dziś wymiotuje na całego, nie wiem czemu wydawało mi sie, że w ciąży mnie to nie bedzie dotyczyło
Ale pięknie wszystko przygotowałaś cudowny tort, śliczne buciki!Prezent na urodziny męża
Ale pięknie wszystko przygotowałaś cudowny tort, śliczne buciki!
Ja w 27 dniu cyklu miałam bete tylko 57 strasznie mało w porównaniu do twojej. Nie poszlam drugi raz sprawdzić przyrostu. Zaczynam sie bac, ze będzie puste jajoHej, ja również dołączam do grudniowych mam
Ja miałam nie badać bety, ale ze wizyta dopiero 10 kwietnia to bym zwariowała z niepewności, czy chociaż przyrost dobry ;P
30 dzień - 497
32 dzień - 1052
PieknePrezent na urodziny męża
Ja miałam w tym cyklu tez wcześniej owulacje gdzieś ok 12 dnia a nie 14/15Ja w 27 dniu cyklu miałam bete tylko 57 strasznie mało w porównaniu do twojej. Nie poszlam drugi raz sprawdzić przyrostu. Zaczynam sie bac, ze będzie puste jajo
U mnie wypadala 13-14, ale tez kwestia zagniezdzenia. Jakby bylo pozniej u mnie to i beta niższa. Nie wiem co robic. Wizyta 10kwietnia dopiero, a znow do boje drugi raz bete robic, aby sie nie rozczarowac.Ja miałam w tym cyklu tez wcześniej owulacje gdzieś ok 12 dnia a nie 14/15