reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej dołączam i ja chyba grudniowa mama termin z apki na 2 grudnia więc różnie może być, nie robiłam Bety bo troche strach teraz niepotrzebnie wychodzić, ale za to napadlam na aptekę internetowa i zrobiłam z 6 testów :D wizytę mam w piatek, miałam mieć przed świętami i tak byłoby najlepiej, ale zdecydowałam się na innego lekarza i termin miał na teraz :)

reklama
Jeśli masz prace narazajaca Twoje zdrowie i maleństwa to myśle ze bym się nie zastanawiała albo po prostu na zwolnienie poproś gina jeśli oczywiście masz taka możliwość
na 100% ginekolog Ci wypisze zwolnienie. Od razu z kodem na ciąże. Boją się bardzo.
Ja tez sie zastanawiam co z l4, ale boję sie, ze jak cos pojdzie nie tak i wroce to dostane wypowiedzenie. Myślę jak przetrwac do 3 miesiaca.
Chyba na razie wolałabym nie informować w pracy o ciąży dlatego myślę o urlopie. To jest taka wczesna ciaza, że różnie się to może skończyć.

A jak tam wasze objawy. Juz obserwujecie swoje pierwsze dolegliwości?
U mnie kłucia jajników, ciągnięcia w pachwinach, ból w podbrzuszu jak na @. Tydzień temu o 20 padałam już na twarz ale w tym tygodniu jest już lepiej i nie jestem taka śpiąca. W nocy wstaje na siku. I bardziej chce mi się pić niż zwykle. Dziś rano przez moment było mi niedobrze ale szybko przeszło.

Hej dołączam i ja chyba grudniowa mama termin z apki na 2 grudnia więc różnie może być, nie robiłam Bety bo troche strach teraz niepotrzebnie wychodzić, ale za to napadlam na aptekę internetowa i zrobiłam z 6 testów :D wizytę mam w piatek, miałam mieć przed świętami i tak byłoby najlepiej, ale zdecydowałam się na innego lekarza i termin miał na teraz :)
Witaj :) gratuluję :) kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Mi też wychodzi termin na 2 grudnia :)

Super gratuluje i witam 🥰

reklama
Do góry