reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Pozostaje odpoczywać i regenerować siły :) Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie dzisiaj taka pogoda, że na nic innego i tak nie mam ochoty 😂
Oj tak u nas pogoda barowa leje wieje córka marudzi także szal 😂 te zawroty głowy mnie martwią...
Dziewczyny a tak z innej beczki która z Was bierze acard? I jakie macie zalecenia by te tabletki brać?

reklama
Cześć Dziewczyny . Bardzo proszę o kciuki
Dzisiaj wizyta sprawdzająca jak tam Bąbello rośnie i czy wszystko w porządku.
Przełomowa to wizyta bo na podobnej w październiku dowiedziałam się, że ciąża zatrzymała się na 8+4 I serduszko już nie bije.
Dzisiaj dokładnie tak samo z OM a z USG dzień mniej czyli 8+3.
Jestem spokojna i głęboko wierzę w to, że nie otrzymam żadnych złych informacji dzisiaj.
Mam na 16:40
Kciuki w gotowości [emoji3590]

Co do wzrostu to ja mam 164 cm i wystartowałam z wagą 58 kg [emoji16] mam nadzieję że nie będę się turlać[emoji1787]

Powiem Wam, że wczoraj powiedzieliśmy rodzicom i polały się łzy szczęścia [emoji85][emoji173]

Cieszymy się, że im powiedzieliśmy w pierwszej kolejności [emoji4]
Może ciężko to opisać, ale właśnie poczułam ogromny przypływ emocji, i wsparcie [emoji120][emoji173]

Oczywiście poprosiliśmy o dyskrecję, a myślę że dalej będziemy mówić po następnej wizycie :-)
Bardzo się cieszę [emoji4] wsparcia nigdy za mało [emoji3059]
My planujemy powiedziec dzisiaj moim rodzicom. I boję się jak diabli heheeh...
Jak nastolatka [emoji81]
Mieszkamy w jednym domu i zaraz się sami domyślą skoro wykorzystuję moich chłopaków do znoszenia prania itp.

Więc wolę uprzedzić fakty [emoji16]

Wczoraj do mojego męża rzuciłam: a co jeśli będą nam kazali wziąć ślub?
Dodam, że jesteśmy prawie 18 lat po ślubie [emoji12]

Mam stresa...wielkiego [emoji3064]

Załączniki

• IMG_20200213_134621.jpg
    IMG_20200213_134621.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 91
reklama
Oj tak u nas pogoda barowa leje wieje córka marudzi także szal [emoji23] te zawroty głowy mnie martwią...
Dziewczyny a tak z innej beczki która z Was bierze acard? I jakie macie zalecenia by te tabletki brać?
Ostatnio też pytałam [emoji4] i myślalam, że moja Pani doktor taka staroświecka i najnowszych zaleceń nie bedzie stosowac.
A tu już wczoraj powiedziała, że pod koniec pierwszego trymestru włączy Acard. Wczesniej nie bo jest przeciwnikiem leków we wczesnej ciąży... Jakichkolwiek.
Będę brała profilaktycznie 150mg na noc.

Do góry