reklama
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Moja waga chyba się zepsuła przytyłam już 3 kg w tej ciąży dodam, że praktycznie wcale nie jem słodyczy i nie jem jakoś więcej niż przed ciążą.
Wieczorem też pewnie inaczej ja zawsze ważę się na czczo
martini87
Tak z ciekawości, znalazłam zdjęcie USG mojego synka na którym jest też pomiar uderzeń serduszka na minutę i w 11 tygodniu miał 162 więc u mnie się nie sprawdza ta liczba uderzeń i płeć dziecka. A szkoda bo miałam nadzieję, że jak teraz pójdę i zapytam o to ginekologa to będę mogła przypuszczać kto siedzi w brzuszku..
Woda sie zatrzymuje bw organizmie i podbija wynikMoja waga chyba się zepsuła przytyłam już 3 kg w tej ciąży dodam, że praktycznie wcale nie jem słodyczy i nie jem jakoś więcej niż przed ciążą.
Ragda
Powiem Ci ze ja dzisiaj tez gorzej.. Mam nadzieje ze nie wrócą na stale znowuChyba za długo było dobrze... zaczynam mnie bardzo mdlic .... leżę dziś cały dzień praktycznie ale teraz już zaczyna się co raz mocniej, a myślałam ze najgorsze już mam za sobą
Ragda
Ja przy 156cm mam 50kg. Ale wiem, ze mam mega tendencję do tycia i odkladania sie na brzuchu, tylku i udach.. Tak jak i moja mama i siostra. Wiec wiem, ze pewnie będę sie pilnowała z tą wagą.. Zeby potem to zrzucić. Bo przy takim wzroście bede kuleczką
Patrycjaaa97
Tak z ciekawości, znalazłam zdjęcie USG mojego synka na którym jest też pomiar uderzeń serduszka na minutę i w 11 tygodniu miał 162 więc u mnie się nie sprawdza ta liczba uderzeń i płeć dziecka. A szkoda bo miałam nadzieję, że jak teraz pójdę i zapytam o to ginekologa to będę mogła przypuszczać kto siedzi w brzuszku..
Ja właśnie wczoraj znalazłam z 21tc i 32tc i miał 140 uderzeń na minutę
AnSalie
Zaangażowana w BB
Tez przytyłam najwiecej w ostatnim miesiącu ciąży. Mam 167cm, przed ciąża 65kg, do 36tygodnia przytyłam do 75kg i liczyłam ze tak zostanie a tu ostatni miesiąc +7kg (i plus rozstępy :/) i w dniu porodu 82kg... co prawda 3tyg po porodzie ważyłam 72, ale... tak zostało do dzisiaj. Nic przez te 1,5 roku nie byłam w stanie schudnąć, wręcz jeszcze przytyłam do 75... osttanio na szczęście znowu trochę schudłam i tę ciąże zaczęłam z wagą 71.5... mam nadzieje, ze w tej ciąży nie przytyje więcej niż do 80kg..Ja 35kg... Zaczynałam z wagą 58kg, skończyłam na 93kg przed porodem... A co najlepsze, rozwaliło mnie tak dosłownie przez ostatnie 1.5 miesiąca ciąży. Tydzień po porodzie ważyłam 77kg, ale co z tego jak później próby odchudzania kończyły się efektem jojo... Przez efekty jojo ważyłam 90.5kg,czyli prawie tyle co pod koniec ciąży. Dopiero rok temu w maju wzięłam się za siebie tak na serio, schudłam 16kg najwięcej, ale od grudnia zaczęłam sobie pozwalać i teraz jak zaszłam w ciążę to z wagą 78.5kg... Narazie -1kg czyli 77.5kg i staram się ograniczać ze słodyczami itd, bo z synem popłynęłam i skończyło się tak a nie inaczej..
Ogólnie strasznie zle się czuje z ta moja waga i liczyłam, ze do następnej ciąży zejdę chociaż znowu do tych 65... a ja ciagle od porodu poprzedniego chodzę głodna, niby karmie piersią i powinnam chudnąc, a ja mam wrażenie ze ja przez to właśnie tyje bo non stop bym jadła xd
reklama
AnSalie
Zaangażowana w BB
Piękna jesteś! A patrząc na te czułości to aż zamarzył mi się synDzięki dziewczyny
Tu my aktualnie