reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jest pecherzyk wiekszy niz ostatnio.. lekarz powiedzial ze nie widzi tego dobrze :( ale jestem dobrej mysli, gdyby bylo cos nie tak to pecherzyk by przeciez nie rosl a ja go widzialam dzis wyraznie.. maz jest smutny tylko :( za tydz wizyta..
15892977314021158608569.jpg

Miałam coś takiego na BB! Trzeba w necie poszukać, ale da się to dodać
Na innym forum jak byłam w ciążach to były do każdej przypisane takie suwaczki, które pokazywały tydzień ciąży i się pojawiały pod każdym komentarzem napisanym przez daną osobę. Można też było tam dodać ilość dzieci itp. fajne to było :) szkoda że tutaj nie ma.

Jest pecherzyk wiekszy niz ostatnio.. lekarz powiedzial ze nie widzi tego dobrze :( ale jestem dobrej mysli, gdyby bylo cos nie tak to pecherzyk by przeciez nie rosl a ja go widzialam dzis wyraznie.. maz jest smutny tylko :( za tydz wizyta.. Zobacz załącznik 1118940
Kurcze... ile czasu minelo od ostatniej wizyty? Ile mial pecherzyk wtedy, a ile ma teraz? A pecherzyk zoltkowy jest?

Kochana , za tydzień będzie dobrze zobaczysz !!
Bo to ten sam lekarz, co najpierw widział u Ciebie okres ?

Ile ma CRL?
Jest pecherzyk wiekszy niz ostatnio.. lekarz powiedzial ze nie widzi tego dobrze :( ale jestem dobrej mysli, gdyby bylo cos nie tak to pecherzyk by przeciez nie rosl a ja go widzialam dzis wyraznie.. maz jest smutny tylko :( za tydz wizyta.. Zobacz załącznik 1118940

reklama
WOW! Gratulacje! Ja kiedyś marzyłam o bliźniakach, tak żeby za jedną ciążą zrobić 100% planu ;) Powodzenia i zdrówka! :)
Ja w pierwszej ciazy myslalam oby tylko nie blizniaki, za nic nie chcialam blizniakow, jeszcze w Londynie wtedy bylismy, a tam tak ciasno, myslalam jak ja bede z takim wielkim wozkiem jezdzic. Na szczescie wtedy mialam ciaze pojedyncza, a teraz nie wiem czemu strasznie mi chodza po glowie te blizniaki, chyba bym sie ucieszyla jakby sie trafily 😁 Moze dlatego, ze stara jestem i jak ta ciaza pojdzie dobrze to juz chyba sie nie zdecyduje na wiecej. Niestety ja nadal nie wiem kto tam w srodku mieszka, pierwsze usg bede miec 5 czerwca... 😅

Do góry