reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
To super, gratulacje! Najlepszy i najbezpieczniejszy typ ciąży, prawie bez powikłań. Możesz śmiało donosić i rodzic naturalnie.
Będzie dobrze, mój mąż się pierwsze co to zmartwił samochodem [emoji23]
Jestem mega skolowana i przerazona. Syn ma aktualnie 16 miesięcy, dzidziol jeszcze

Powiedzial, ze na pewno dwukosmowkowa. Wiecej nie wiem. Wygladaja jakby byly w dwoch zupełnie roznych 'workach'

Jest pecherzyk wiekszy niz ostatnio.. lekarz powiedzial ze nie widzi tego dobrze :( ale jestem dobrej mysli, gdyby bylo cos nie tak to pecherzyk by przeciez nie rosl a ja go widzialam dzis wyraznie.. maz jest smutny tylko :( za tydz wizyta.. Zobacz załącznik 1118940

Który to tydzien u Cb ? I czy większy pęcherzyki? Trzymam Kciuki.

Ja w pierwszej ciazy myslalam oby tylko nie blizniaki, za nic nie chcialam blizniakow, jeszcze w Londynie wtedy bylismy, a tam tak ciasno, myslalam jak ja bede z takim wielkim wozkiem jezdzic. Na szczescie wtedy mialam ciaze pojedyncza, a teraz nie wiem czemu strasznie mi chodza po glowie te blizniaki, chyba bym sie ucieszyla jakby sie trafily 😁 Moze dlatego, ze stara jestem i jak ta ciaza pojdzie dobrze to juz chyba sie nie zdecyduje na wiecej. Niestety ja nadal nie wiem kto tam w srodku mieszka, pierwsze usg bede miec 5 czerwca... 😅

Mi po głowie chodzą bliźniaki bo jednak jestem w grupie "ryzyka" mama ma rodzeństwo blizniaki.. kuzynka też ma bliźniaki. A ja przez te gorsze samopoczucie sobie wkrecam.. moje pierwsze ust 29.05 (będzie to 12 tydz 3 dzien)

Jest pecherzyk wiekszy niz ostatnio.. lekarz powiedzial ze nie widzi tego dobrze :( ale jestem dobrej mysli, gdyby bylo cos nie tak to pecherzyk by przeciez nie rosl a ja go widzialam dzis wyraznie.. maz jest smutny tylko :( za tydz wizyta.. Zobacz załącznik 1118940
Pewnie młodsza ciaza, a na początku to kilka dni wszystko zmienia.
A coś w pęcherzyku widać?

Hej! :) Robiłam dziś badania krwi i moczu i trochę się zestresowałam wzrostem TSH. 6 tygodni temu było 2,8 a dziś 4,03, mimo brania leku. Wizyta za tydzień i nie wiem czy nie zrobić samowolki i nie zwiększyć dawki bo lekarka i tak pewnie to zrobi, mówiła że TSH musi być poniżej 2,5. A biorę Euthyrox 37,5 (półtorej tabletki 25) więc tak naprawdę to niewielka dawka. Chyba zwiększę od jutra, jak myślicie? Czy któraś z Was też ma TSH w okolicach 4,0?
Przypomnę że u mnie 11tc.
Inę wyniki OK, choć glukoza na czczo 93 więc górna granica normy. Muszę chyba na jeszcze zdrowszą dietkę przejść 😉
Ja mam 4.28 biorę 50 ale ja bym sama nie zwiększyła. Lepiej zadzwoń i zapytaj.

Który to tydzien u Cb ? I czy większy pęcherzyki? Trzymam Kciuki.

Mi po głowie chodzą bliźniaki bo jednak jestem w grupie "ryzyka" mama ma rodzeństwo blizniaki.. kuzynka też ma bliźniaki. A ja przez te gorsze samopoczucie sobie wkrecam.. moje pierwsze ust 29.05 (będzie to 12 tydz 3 dzien)
Byl zdecydowanie wiekszy niz tydz temu 5+5

reklama
Do góry