Rumiankowa
Fanka BB :)
Ale ciaza może być młodsza i o tydzień a nawet 27+2 Więc już powinno być tętno
Warto poczekać te kilka dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ciaza może być młodsza i o tydzień a nawet 27+2 Więc już powinno być tętno
Super [emoji3590]Jestem juz po wizycie Nie mogłam napisać szybciej bo zaliczyliśmy w drodze powrotnej jeszcze zakupy. U nas wszystko w porządku, serduszko bije jak dzwon [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] nawet przez chwilę słyszeliśmy je z mężem Dzidzia ma 14mm[emoji7] Załozyli mi w końcu książeczkę ciąży. I dostałam skierowanie na prenatalne umówiłam się na 5.06 to będzie 11+4. Dołączam zdjęcie z usg A dziś 7+6
Dokladnie tak kochana, to ze ktos jest taki nie oznacza ze Ty taka jestes my mamy ten plus ze mieszkamy osobno, nie odzywa sie pol roku i tez nie mam zamiaru dzwonic bo to nie ja zawinilam a szczerze to mam jej egoistycznych zachowan dosyc i chce spokojuDziękuję staram się tak myśleć.. Ale wiesz mama mieszka z nami.. obiad pod nos.. posprzątane.. no trochę jak służąca się czuje.. A z drugiej strony powinnam sobie myslec że nie mam wpływu na jej zachowanie A na swoje tak. I dobro wraca.. niekoniecznie od osoby, której je dajemy
7+2 Więc już powinno być tętno
Gratulacje kochana widzialas jak sie rusza? Takie cudowne to jest. Bylam tak samo jak ty na wizycie i tez mialam takie wymiaryMiałam iść na wizytę w czwartek, ale musiałam przyspieszyć i przełożyłam na dziś. Zgodnie z USG 9+1tc, bejbi ma 2,42cm i serduszko bije jak dzwon ❤❤❤
Omg marzy mi sie juz taki brzuszek pieknie to wygląda!Ale cudowny widok gratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty
Pytasz jak brzuszek. No u mnie już od jakis dwóch tygodni brzuszek typowo ciazowy i spory jak na ten czas. To jest foto z piątku.
Mam tak samo! dzisiaj 9+6To ja o równy tydzień młodsza ciąża bo dziś 10+1 i brzuchol tez mam już wystający, troszkę mniejszy ale już tez ciężko ukryć
Juz sie nie moge doczekac az cos kupie.. Pepco będzie mojeHehhe super, ja dopiero pierwsza rzecz dla maluszka może dlatego ze nie mogę wychodzić z domu tylko leżę bo pewnie jak bym mogłam normlanie funkcjonować to już z pepco było by pełno rzeczy
Gratulacje kochana zazdroszczę, ze mąż mogl usłyszeć.. U mnie nie ma takiej możliwości przez koronawirusaJestem juz po wizycie Nie mogłam napisać szybciej bo zaliczyliśmy w drodze powrotnej jeszcze zakupy. U nas wszystko w porządku, serduszko bije jak dzwon nawet przez chwilę słyszeliśmy je z mężem Dzidzia ma 14mm Załozyli mi w końcu książeczkę ciąży. I dostałam skierowanie na prenatalne umówiłam się na 5.06 to będzie 11+4. Dołączam zdjęcie z usg A dziś 7+6
Ja chcialam dziewczynkę.. Ale nie umiem się chyba z nimi bawic pilnowalam samych siostrzeńców i bratanków i jakos tak zderzenia autkami i bajki chłopięce mi bliżejTyle ze wolalabym chlopca opiekowalam sie duuuzo mlodszym bratem. Jakos do chlopcow mi blizej.. samochodziki ciuchcie piasek. Lalki i sukieneczki to nie jest moja bajka ale pokocham kazde byleby bylo zdrowe.
Kupilam w lidlu te leginsy... Wzielam xs.. Otwieram w domu, a tam M... bede je miala chyba pod koniec bo jestem strasznie niska i takie luzne sa..Dobra laski zamówiłam w hm spodnie ciążowe dwie pary czarne i takie Ala jeansy kwota łączna 249 zł :/ ale kuzwa nie zapinam się już w żadne spodnie :/ kupiłam te legginsy w lidlu ciążowe ale szału nie ma a dziś jechaliśmy z mężem po zmywarkę bo nam się zepsuła stara to w dresach
Ja to bede do usranej śmierci powtarzać. Ty jesteś taka piękna, ze naprawdę szok! Mąż ma skarbPiękny masz brzuszek ❤ Moj jest taki jak bym nie dbała o dietę a Twój to cudeńko typowo ciążowy ☺Zobacz załącznik 1118504
Masz troche czasu aby sie mentalnie przygotowac a tak serio nikt nie jest gotowy do porodu ja mam za soba dwa a i tak czuje obaweWiecie... Jak zaczęłam sie bać porodu juz wczesniej, tak dzisiaj zestresował mnie połóg.. Czuje sie jakas taka niegotowa.. :/