reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jestem juz po wizycie :) Nie mogłam napisać szybciej bo zaliczyliśmy w drodze powrotnej jeszcze zakupy. U nas wszystko w porządku, serduszko bije jak dzwon [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] nawet przez chwilę słyszeliśmy je z mężem :) Dzidzia ma 14mm[emoji7] Załozyli mi w końcu książeczkę ciąży. I dostałam skierowanie na prenatalne umówiłam się na 5.06 to będzie 11+4. Dołączam zdjęcie z usg :) A dziś 7+6 :)
Super [emoji3590]

Dziękuję staram się tak myśleć.. Ale wiesz mama mieszka z nami.. obiad pod nos.. posprzątane.. no trochę jak służąca się czuje.. A z drugiej strony powinnam sobie myslec że nie mam wpływu na jej zachowanie A na swoje tak. I dobro wraca.. niekoniecznie od osoby, której je dajemy :)
Dokladnie tak kochana, to ze ktos jest taki nie oznacza ze Ty taka jestes ;) my mamy ten plus ze mieszkamy osobno, nie odzywa sie pol roku i tez nie mam zamiaru dzwonic bo to nie ja zawinilam a szczerze to mam jej egoistycznych zachowan dosyc i chce spokoju :)

Hej dziewczyny ❤️
Ja na szczęście nadal bez mdłości :) mam nadzieje, ze juz nie wrócą. Dzisiaj taki leniwy strasznie dzień. Zrobilam zupe meksykańska batatami i soczewica 😍 a na kolację bruschetty 😍 mam nadzieję, ze na następnej wizycie za miesiąc cos juz bede więcej ważyła bo narazie waga stoi mimo ze juz w spodnie sie nie zapinam. :)

Miałam iść na wizytę w czwartek, ale musiałam przyspieszyć i przełożyłam na dziś. Zgodnie z USG 9+1tc, bejbi ma 2,42cm i serduszko bije jak dzwon ❤❤❤
Gratulacje kochana ❤️ widzialas jak sie rusza? Takie cudowne to jest. Bylam tak samo jak ty na wizycie i tez mialam takie wymiary ❤️
Ale cudowny widok 😍😍 gratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty 🙂

Pytasz jak brzuszek. No u mnie już od jakis dwóch tygodni brzuszek typowo ciazowy i spory jak na ten czas. To jest foto z piątku.
Omg marzy mi sie juz taki brzuszek ❤️ pieknie to wygląda!
To ja o równy tydzień młodsza ciąża 😜 bo dziś 10+1 😁 i brzuchol tez mam już wystający, troszkę mniejszy ale już tez ciężko ukryć 😜🥰
Mam tak samo! :) dzisiaj 9+6 :)
Hehhe super, ja dopiero pierwsza rzecz dla maluszka może dlatego ze nie mogę wychodzić z domu tylko leżę bo pewnie jak bym mogłam normlanie funkcjonować to już z pepco było by pełno rzeczy 😂😂
Juz sie nie moge doczekac az cos kupie.. Pepco będzie moje 😍
Chociaż w sumie, moja siostra i bratowe zostawiły mnóstwo ciuchów. Muszę podjechać do rodziców na działkę i przegladnac co chce, a czego nie :) wiadomo ze po takich kruszynkach to nic nie zniszczone:)
Jestem juz po wizycie :) Nie mogłam napisać szybciej bo zaliczyliśmy w drodze powrotnej jeszcze zakupy. U nas wszystko w porządku, serduszko bije jak dzwon 😍 😍 😍 😍 nawet przez chwilę słyszeliśmy je z mężem :) Dzidzia ma 14mm😍 Załozyli mi w końcu książeczkę ciąży. I dostałam skierowanie na prenatalne umówiłam się na 5.06 to będzie 11+4. Dołączam zdjęcie z usg :) A dziś 7+6 :)
Gratulacje kochana ❤️ zazdroszczę, ze mąż mogl usłyszeć.. ❤️ U mnie nie ma takiej możliwości przez koronawirusa :(
Tyle ze wolalabym chlopca :) opiekowalam sie duuuzo mlodszym bratem. Jakos do chlopcow mi blizej.. samochodziki ciuchcie piasek. Lalki i sukieneczki to nie jest moja bajka 😂😂 ale pokocham kazde byleby bylo zdrowe.
Ja chcialam dziewczynkę.. Ale nie umiem się chyba z nimi bawic 😂 pilnowalam samych siostrzeńców i bratanków i jakos tak zderzenia autkami i bajki chłopięce mi bliżej 😂😂
Dobra laski zamówiłam w hm spodnie ciążowe dwie pary czarne i takie Ala jeansy 😂 kwota łączna 249 zł :/ ale kuzwa nie zapinam się już w żadne spodnie :/ kupiłam te legginsy w lidlu ciążowe ale szału nie ma 😂 a dziś jechaliśmy z mężem po zmywarkę bo nam się zepsuła stara to w dresach 😂😂😂
Kupilam w lidlu te leginsy... Wzielam xs.. Otwieram w domu, a tam M... :( bede je miala chyba pod koniec bo jestem strasznie niska i takie luzne sa..
Piękny masz brzuszek ❤ Moj jest taki jak bym nie dbała o dietę 😂 a Twój to cudeńko typowo ciążowy 😁Zobacz załącznik 1118504
Ja to bede do usranej śmierci powtarzać. Ty jesteś taka piękna, ze naprawdę szok! Mąż ma skarb 😍😍😍😍

Człowiek pójdzie pograć z dziećmi w planszówki a tu taka drama 😁 a serio to ja jestem team @Blaankaa ( to z tym poprawianiem korony 👍 ). Każda ma prawo wyrażać swoje zdanie dopóki jego wyrażanie nie krzywdzi innych osób (to trudne w internecie, kiedy nie widać emocji i tonu głosu osoby wyrażającej swoje zdanie więc trzeba zachować podwójna ostrożność i dobierać słowa w sposób przemyślany). Ponadto znamy się tutaj ledwo powierzchownie, widzimy tylko tyle ile pokazała (napisała) dana osoba. Dopóki nie przejdziemy się w butach innej osoby kilku kroków, nie powinniśmy oceniać. Bo czym innym jest wyrażanie opinii na dany temat a czym innym ocenianie zachowania drugiej osoby.
@stokrotka 35 do piątku trzymamy kciuki, kto umie i lubi parę zdrowasiek i pozytywne myślenie, do piątku nie zaszkodzi a może pomoże :) przytulam!
@sandra_91 ale radocha z serduszka o ślicznego zdjęcia dzidziolka! Gratuluję !
@martini6 jaka laska, brzuszek śliczny, zgrabniutki :)

Wiecie... Jak zaczęłam sie bać porodu juz wczesniej, tak dzisiaj zestresował mnie połóg.. Czuje sie jakas taka niegotowa.. :/

reklama
Do góry