martini87
Fanka BB :)
Mi pomaga na ból kręgosłupa. I nie używam jej póki co codziennie tylko właśnie jak plecy bolą.Dziewczyny a po co wam poduszki do spania w takiej wczesnej ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomaga na ból kręgosłupa. I nie używam jej póki co codziennie tylko właśnie jak plecy bolą.Dziewczyny a po co wam poduszki do spania w takiej wczesnej ciąży?
I jaka masz ta poduche? Mysle ze mi sie tez by taka przydala na ten moj kregoslupMi pomaga na ból kręgosłupa. I nie używam jej póki co codziennie tylko właśnie jak plecy bolą.
ja rozważam żeby kupić bo... mój mąż ma problemy z kręgosłupem to na razie by sobie popróbował z poduszka ciążową, jak mu pomoże to spoko a jak nie to się nie zmarnuje i ja za kilka miesięcy będę korzystaćDziewczyny a po co wam poduszki do spania w takiej wczesnej ciąży?
Od fizjoterapeuty wiem, że działają odciążająco i są dobre dla kręgosłupa. Przed ciąża miałam kupić innego typu, ale skoro będzie bejbi to i ta typowo ciążowa się przyda.Dziewczyny a po co wam poduszki do spania w takiej wczesnej ciąży?
A to Tak było na początku jak gniazdo budowali. Noooo świetne to jestMy na trzecim piętrze, więc koty się na szczęście nie wspinają ale akurat mam widok na przeciwko łóżka, więc siedzę i obserwuję. Najbardziej właśnie mi się podoba jak tata Gołąb przynosi jej gałązki, a ona układa albo siedzą i się całują
Za niedługo znowu zaczną przyjmować lekarze. Najlepiej to już dzwoń i próbuj się umawiać z małym. Ciężko go będzie nawet do przedszkola dać skoro nie potrafi jeszcze samodzielnie jeść. Na pewno się stresujesz i męczysz. Czyli dalej papki je? A jak by mu pomalutku takie mini mini kawałeczki wprowadzać w papkach?A ja Wam tak zazdroszczę, że Wasze dzieci tak ładnie wszystko jedzą.. u nas cholernie ciężko w tym temacie. Młody ma prawie 2 lata a nie potrafi jeść. Nie to, że nie chce ale nie potrafi. Mieliśmy iść do logopedy ale wszystko nam pozamykali przez tego koronawirusa, wizyty na które czekaliśmy poodwolywane a ja jestem zalamana bo nie wiem juz co mam robić, żeby on gryzł. On tylko wkłada do buzi i od razu połyka, bez gryzienia. Nawet chrupki nie wchodzą w grę bo nie poczeka aż się rozpuszcza.. ehh
Moja mama kupiła sobie taką specjalna mate z kolcami. Gołym ciałem się na niej kładzie, wystarczy pół godzinki i plecy dużo mniej bolą.ja rozważam żeby kupić bo... mój mąż ma problemy z kręgosłupem to na razie by sobie popróbował z poduszka ciążową, jak mu pomoże to spoko a jak nie to się nie zmarnuje i ja za kilka miesięcy będę korzystać
Bo jak chodził na fizjoterapie i masaże to było spoko a teraz ten wirus i się meczy.