reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Skonczylam czytac ta ksiazke o porodzie naturalnym. W szoku jestem jak mnie wciagnela 😂😂😂 niecale 2 dni i prawie 200 stron poszlo. Dzis mam troche na glowie wiec nie bede miec czasu zaczac kolejnej ksiazki ale jutro juz zaczynam z "cesarskim cieciem" zobaczymy czy pojdzie rosnie szybko 😂

Ja bym.ja znalazla i wywalila 😂😂😂😂 serio , a Wiki od czasu jak ogladala anabell nie chce zadnych lalek Michasi w pokoju 😂😂😂😂😂😂 a mloda ma tylko jedna szmacianke ktora nazwalam wlasnie anabell 😂😂 wredna matka ze mnie 😈
Mega wredna hahaha.
Miałam ochotę wywalić przez balkon albo zanieść do pokoju K [emoji23] ale nie miałam siły się ruszyć z łóżka [emoji16] a z drugiej strony, jak bym ją znalazła a ona by się ruszyła, albo mrugnela? [emoji16] [emoji23]

A ja Wam tak zazdroszczę, że Wasze dzieci tak ładnie wszystko jedzą.. u nas cholernie ciężko w tym temacie. Młody ma prawie 2 lata a nie potrafi jeść. Nie to, że nie chce ale nie potrafi. Mieliśmy iść do logopedy ale wszystko nam pozamykali przez tego koronawirusa, wizyty na które czekaliśmy poodwolywane a ja jestem zalamana bo nie wiem juz co mam robić, żeby on gryzł. On tylko wkłada do buzi i od razu połyka, bez gryzienia. Nawet chrupki nie wchodzą w grę bo nie poczeka aż się rozpuszcza.. ehh

Ja tak lubię obserwować. Tylko kot się zbliża czy wrony to galab tata przylatuje na drzewo i pilnuje. A ostatnio przyleciał, mama odleciała a tata siadł na małe i ogrzewał. Taka rodzinna wymiana :p

My na trzecim piętrze, więc koty się na szczęście nie wspinają 😅 ale akurat mam widok na przeciwko łóżka, więc siedzę i obserwuję. Najbardziej właśnie mi się podoba jak tata Gołąb przynosi jej gałązki, a ona układa 😁😁 albo siedzą i się całują 😂

reklama
Do góry