reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ponoć w ciąży nie powinno używać się aplikatora tylko właśnie palcem wsadzać ;) zmniejszasz w ten sposób ryzyko infekcji

O mamo, zdecydowanie bym nie chciała, żeby lekarz wyjeżdżał do mnie z takimi tekstami. Ogólnie sama często jestem zboczona i mam zbrezne żarty, ale to przy bliskich mi osobach, a nie przy człowieku, który zagląda mi w krocze, a nie jest moim mężem :D

Ooo nieee... tak mi przykro :((
Nie dziwie się, ze serce Ci pękło na pół. Życzę Ci dużo siły. Na jutro i kolejne dni.

Nawet jeśli to i tak zostań już z nami! :) nie wyrzucimy Cię ;p
Zreszta wiele z nas, które maja termin na początek grudnia może zostać listopadowymi mamami, a druga połowa równie dobrze styczniowymi :)
Powiem ci ze zaskoczylo mnie to ale jakos nie przeszkadza ;) z mezem sie z tego smialismy ;)

reklama
To moj sępik 😂😂 wlasnie probuje chleb wyciagnac 😂
IMAG8463.jpg

Jery moja tez wszedzie wlazi juz, na stole sie bawila ostatnio 😂 a żarłoczne to jak nie wiem ,bardziej niz pierwsza, wszystko zje nawet cytryne 😂😂😂 taki smietnik po mnie 😂😂😂😂

Masz wesolo 😂😂😂 w psychiatryku bym wyladowala 😂😂😂😂
Z moją to wstyd gdzieś iść bo na wejściu wola mniam. Siostrze zjadła trzy pomidory, czwartego nagryzla, za chwilę grzybki marynowane, cebulki, rzodkiewkę, czekoladka przegryzła, ziemniaki z kotletem, trochę zupy, oliwki czarne i kawałek jabłka. Ze ona później nie ma zatwardzenia to ja się dziwię [emoji16]

O nieee.. odposywalam właśnie na kilka cytatów i na chwilę wyszłam z forum i mi wszystko zniknęło i zaznaczone cytaty też. Napiszę to co pamiętam ale nie wiem, która o co pytała.

Co do witamin, jak kieruje się opinią Pana tabletki. Ale nie wybieram tych za miliony monet. Teraz mam doppelherz mama czy jakoś tak. Ale ogólnie będę co miesiąc zmieniać :)

Mam poduszkę w kształcie literki c z firmy super mami.

@Piernik98 super, że rzucilas sama to świństwo. Obyś była silna i nigdy już nie wróciła do tego :*

Powodzenia wszystkim, które dziś mają wizyty!! Trzymam kciuki ✊✊

Aaaa i obudził mnie dziś orgazm 😂 i to mega mocny 😂 ale u mnie takie rzeczy to nawet przed ciążą się zdarzały 😉

Moja ostatnio kapustę kiszoną jadła :o wgl wszystko je w każdych ilościach hahahah.
Moje dzieci to ogólnie wszystkie jedzą i duzo Ale najmlodsza potrafi pol blachy pizzy wciagnac :o

Racuchy to z 10 jaj, 10 szkl maki, 5 szklanek mleka :o hahaha plus 10 bananów:D

Śmieje się że będę rachunki zbierać I im dam na 18 :p hahaha
O kapustę kiszona też lubi. Ostatnio obrała cebulę i podgryzała [emoji23] cytrynę cała zje, marchewkę mi zje do rosołu. A nawet karmę psa uwielbia [emoji23] biedronki czasem jadła w domu hahaha. Taniej ubrać niż wyżywić [emoji23]

O kapustę kiszona też lubi. Ostatnio obrała cebulę i podgryzała [emoji23] cytrynę cała zje, marchewkę mi zje do rosołu. A nawet karmę psa uwielbia [emoji23] biedronki czasem jadła w domu hahaha. Taniej ubrać niż wyżywić [emoji23]
To ja ostatnio podkladam Michalinie mojego gekona, a ta myslala ze mama cos do jedzenia daje i chciała go zjesc 😱😱😱😂

Ja pochłonęłam prawie 3 szaszłyki z grila (karkówka i warzywa) plus sałatkę.. I teraz loda i cole wypilam I chce mi sie jeszcze coli :o
A potem będę szukać jak głupia w nocy.

Swoją drogą ostatnio w nocy taka zaspany bylam w toaletę (obok pokoju chlopcow) I któryś z nich kopnąć noga w ścianę (wiadomo jak w uk z tymi scianami) brzmiało jakby mi ktoś w drzwi walnął I chcial wejść z zaskoczenia.. Aż krzyknęła tak się przestraszylam :p

Ja od 3 dni śpię u corki w pokoju (m odzwyczaja najmlodsza szczypania- szczypie dłonie, pod pachami to taki jej uspokajacz A m nie szczypie- tylko mnie) następny krok to ona pojdzie do siostry do pokoju ;)
No i śpię u Alicji na dole ona u góry j nagle w nocy jakas zabawka drze jape :o albo Ali się coś dni i zaczyna krzyczeć :o A ja w takim stresie się budzę.
Jeśli mowa o zabawkach. Ja dzisiaj pół nocy nie spałam. Nie dość, że mała się kręciła. To jedna Zabawka, nie używana wogole od paru miesięcy normalnie zaczęła sobie gadać. Rozumiem, że jak dotkniesz to później może o sobie przypominać. Ale my nawet nie wiemy dokładnie gdzie ona jest. I słyszę co jakiś czas : czesc, chcesz się że mną pobawić?.. Jestem księżniczka.. Itp. A od rana cisza. Xd

reklama
Aha i jeszcze mi się jedno przypomniało.
@Piernik98 a nie myślałaś, żeby brać luteine dopochwowo (nie wiem czy duphaston też jest w takiej formie) skoro raz, ze nie służy Ci laktoza a dwa masz po niej mdłości?

Do góry