reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Czy któraś z Was coś używa na wymioty i mdłości w ciąży???? Bo powiem wam że ta ciąża to masakra w poprzednich też miałam wymioty Ale nie pamiętam żeby aż tyle....masakra wczoraj myślałam, że się udusze wymiocinami. Lekarz mówił że wszystko ok. Wyniki ok.ciaza prawidłowa. Tylko przeżyć to . Coś czuję, że będzie to dziewczynka i da nam nieźle popalić w życiu:) :) :) pewnie nie przesłane noce ciągle kolki. W pierwszym i drugim synem żadnych problemów nie mieliśmy potrafili przesyłać spokojnie noc.
Brzmi mi znajomo 😂 do 14 tygodnia ciąży z córką rzygałam. Dalej jak widziałam i oj od 18 miesięcy daje mi popalic kołki miała jak w zegarku od 16 do 18 zęby przechodzi tragicznie i oj ma charakterek 😂

reklama
Bądź z siebie dalej dumna ! [emoji110]
Bo jesteś teraz w takim momencie życia, że gdybyś nie powiedziała w pewnym momencie dość to nie była byś w tym miejscu w którym jesteś.

Nie patrz już we wsteczne lusterko, tylko brnij do przodu Pierniczku [emoji173][emoji110] !
Dokladnie ❤❤❤ gdyby nie to ze zdobylam w sobie tyle mocy skonczyc z tym napewno teraz nie nosilabym w sobie malego zelka 😍 bo co jak co ale nie naleze do tych osob ktore bedac pod wplywem roznych rzeczy nie dbaly o odpowiednia antykoncepcje. To był muss wiedzac ze nie moge pozwolic na to abym skrzywdzila kogos moim zachowaniem. Niestety wielu ludzi uzaleznionych o to nie dba 😔😔😔

Cudowną masz ta gromadkę[emoji173][emoji173]
Moje to też diabły :D czesto mam aż "łeb kwadratowy" moja poltoraroczna dziś weszła na wózek A z niego na przewijają (na komodzie) I sobie stała... zawał na miejscu..
Potem wpadła z kanapy na deskę do prasowania.. zawał nr 2.. W basenie się rzucają do wody z otwartą buzia podtapiajac się zawał nr 3 :D
Nie wspomnę o 5 latka ktora zdzielila wczoraj brata 6.5 rocznego w nos aż mu krew poszła [emoji14]
Mamy atrakcje caly dzien.. raz straszni raz wesoło:D równowaga musi być.

I ciągle głodni :D

Po mamusi hahhahs

Ja przy łóżku przed pójściem spać biorę sobie jakiś owoc, żeby zaraz po o tworzeniu oczu zjeść [emoji16] nawet lekarz mnie za to pochwalił [emoji4] A wczoraj byłam tak padnieta, że zapomniałam więc rano już krzyczałam na kibelek.

Jutro już na pewno nie zapomnę [emoji2356][emoji2356]

Ale później jak jem śniadanie jest już ok [emoji4]
Witam wszystkie. Ja juz nie spie jakos od 6.30 (tesciowej na full w drugim pokoju zadzwonil telefon [emoji2356][emoji2356][emoji2356]help[emoji1787]) pozniej wzielam duphaston i walcze zeby go nie zwymiotowc. W nocy obudzilam sie 3 razy na siusiu po czym ciezko mi bylo zasnac takie mialam mdlosci no i rano to samo a po wzieciu jeszcze tabletki chyba nie wstane do pionu przez najblizsza godzine bo na bank zwymiotuje. Walcze z odruchem wymiotnym [emoji24] ale sie OKROPNIE czuję. Narzeczony wlasnie poszedl mi zrobic cos na sniadanko moze mi sie lepiej troche zrobi...czuje sie jak ofiara ciagle kolo mnie lata zeby zrobic mi jakas drobna przekaske bo sama nie jestem w stanie jak mnie takie mdlosci dopadaja...[emoji1785][emoji24]

W środę ten sen się spełni [emoji173]
Cześć wszystkim [emoji7]
Mam nadzieję, że wszystkich będzie to piękny dzień nie zważając na mdłości i inne dolegliwości [emoji4]

Miałam taki piękny sen... Byłam na USG i wszystko było dobrze, dzidzia sobie pływała [emoji3590]
Tak bardzo bym tego chciała. A do środy muszę czekać...

Ja przy łóżku przed pójściem spać biorę sobie jakiś owoc, żeby zaraz po o tworzeniu oczu zjeść [emoji16] nawet lekarz mnie za to pochwalił [emoji4] A wczoraj byłam tak padnieta, że zapomniałam więc rano już krzyczałam na kibelek.

Jutro już na pewno nie zapomnę [emoji2356][emoji2356]

Ale później jak jem śniadanie jest już ok [emoji4]
Wlasnie owoc mi nie przejdzie, musi byc kromeczka z jakim warzywkiem 🙈🙈🙈 zoladek tylko to z rana przyjmie 😂😂😂

U mnie dziś będzie konspira xd robimy kumplowi 30stkę niespodziankę [emoji16][emoji16]

I jedna tylko moja przyjaciółka z tej ekipy się wczoraj dowiedziała i będzie mi polewała wino bezalkoholowe [emoji16][emoji16] żeby reszta się nie skapnęła [emoji16][emoji16]

I jeszcze muszę kogoś poprosić by mnie zawiózł, i odebrał bo przecież nie będę mogła kierować [emoji2356] [emoji1787]

Ja piernicze, ta szynka ale naszpikowana chemia byla 😱 jakas krosta mi wyszła na brwi i skora swedzi i pali na twarzy jak cholera.. chyba sama zaczne robic szynki 🤔

reklama
Do góry