Naprawde nie przejmuj sie na zapas, moja poszla do zlobka jak miala roczek, w domu nigdy nie robila drzemki i ja sie obawialam, ale jednak tam sie nauczyla. I potem pomagaja tez z sikaniem do nocnika.No nieźle ja to mam głupie myśli, że będą krzyczeć na nią, nie daj Boże, ubija czy szarpna. Ze bedzie płakała za mną cały dzień, nie będzie umiała sama zasnąć. Aż mnie w żołądku ściska..
Mnie to raczej wcale piersi nie bola, moze jedynie przy jakims ucisku, bo corka czasem jak ze mna lezy to sie wierci i skacze i czasem mi przywali.Wczoraj był dzień gdzie powinnam dostać kolejna miesiączkę, ale martwi mnie, ze przy tym plamieniu dzisiaj mnie cycki nie bolą! Bolą was codziennie?
Mam nadzieje, ze u nas bedzie tak samo i ze wroci do szkoly we wrzesniu, bo inaczej kiepsko bedzie z naszym zdrowiem psychicznym U nas wysylaja zadania do zrobienia, ale tak naprawde sa nie obowiazkowe. A poza tym wiekszosc z nich to jakies projekty, zeby zrobic cos z materialow recyklowanych, albo nauczyc sie tanczyc jakas piosenke na just danceMoja 6 latka wraca do szkoly od wrzesnia, wlasnie dostalam info od dyrektora ze premier tak zarzadzil. Uczymy sie w domu
GratulujeJa dzisiaj byłam pierwszy raz u lekarza, bo w pierwszej ciąży poszłam za szybko i tylko się strachu najadłam. Dzisiaj 7+3 i najpierw Pani dr mi powiedziała, ze super ciąża, wszystko pięknie, serce bije, zarodek ma idealny rozmiar. Potem się mnie pyta czy w rodzinie były bliźniaki. Teściowej siostra ma bliźniaki, czyli kuzynki meza i mój dziadek miał rodzeństwo bliźniaki, ale zmarły przy porodzie. Okazało się, że jest drugi zarodek, bije mu serduszko, jest troszeczkę mniejszy. Lekarka mówi, że ten jeden jest super, drugiemu daje 50% szans. Mam wizytę za 2,5 tygodnia, mówi, że będzie wtedy widać, czy wszystko jest ok i czy są jednojajowe.
No nic, na razie się trochę stresuje. Mąż jest w szoku, chociaż chcieliśmy więcej niż dwójkę dzieci.
Mi nie wiem czemu chodzi po glowie, ze moze beda blizniaki, chociaz w rodzinie nie ma i w ogole nie mialam jeszcze usg, ale jakos takie mam mysli... Do tego gdzies przeczytalam, ze kobiety po 35 roku zycia, z lekka nadwaga i niezamezne maja wieksze prawdopodobienstwo na blizniaki. No ja mam 35 lat i lekka nadwage a z partnerem jestesmy 10 lat ale bez slubu
Jaki piekny maluszek Graculuje!Ja po wizycie! ❤ Serduszko bije. Tętno 160 ponoc idealne. Maluszek ruchliwy. Widzialam jak rusza rączkami i nóżkami ❤❤❤ wiercił się tak strasznie, ze pani się smiala ze go nie zmierzy bokiem.. Próbowała z 2 minuty, ale nie dało sie bokiem ma 2.5cm. Mocno kosmówka siedzi. Nic sie nie powinno dziać. Mowi, ze jak mdłości przeszly to juz nie powinny wracać i tylko teraz zachcianki i rosnący brzuch ❤ ogólnie mega jestem zadowolona ❤
Wedlug usg 9+1 dzisiaj
Zobacz załącznik 1115940
Ostatnia edycja: