reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Godzinę temu moja kotka [emoji250] tak się do mnie przytulała, że aż uzarla mnie w nos...tak straasznie kocha [emoji3590] Od tamtej pory nie śpię...
Poza tym mam wzdęcie po tej pizzy wczorajszej chyba i strasznego stresa przed dzisiejszą wizytą.
Mam nadzieję, że jeszcze pośpię....

Boję się, że będę miała ciśnienie wyrąbane w kosmos, że coś będzie nie tak, że Pani doktor przyczepi się do mojego wieku i wagi... myśli cały czas krążą... galopują wręcz. I tak się nakręcam...

Godzinę temu moja kotka [emoji250] tak się do mnie przytulała, że aż uzarla mnie w nos...tak straasznie kocha [emoji3590] Od tamtej pory nie śpię...
Poza tym mam wzdęcie po tej pizzy wczorajszej chyba i strasznego stresa przed dzisiejszą wizytą.
Mam nadzieję, że jeszcze pośpię....

Boję się, że będę miała ciśnienie wyrąbane w kosmos, że coś będzie nie tak, że Pani doktor przyczepi się do mojego wieku i wagi... myśli cały czas krążą... galopują wręcz. I tak się nakręcam...
Ja dzisiaj też mam wizytę i mega się denerwuje. Ale bądźmy pozytywnie nastawione ☺️ na którą masz swoją ?

Ostatnia edycja:
Ja mam jutro wizytę około 12. Byłam dwa tygodnie temu i widział sam pęcherzyk. Mam nadzieję że zobaczy już coś w środku ;) przypomnę że miesiąc temu miałam lyzeczkowanie a już jestem w ciąży. W poprzedniej nie miałam żadnych objawow, za to teraz piersi mnie bolą i od dwóch dni pojawiły się mdłości ale bez wymiotów.

Ja mam jutro wizytę około 12. Byłam dwa tygodnie temu i widział sam pęcherzyk. Mam nadzieję że zobaczy już coś w środku ;) przypomnę że miesiąc temu miałam lyzeczkowanie a już jestem w ciąży. W poprzedniej nie miałam żadnych objawow, za to teraz piersi mnie bolą i od dwóch dni pojawiły się mdłości ale bez wymiotów.
W tej ciąży poronionej nie miałaś żadnych objawów?

Dziewczyny, od jakiehos czasu mam takie hmm mokre sny.. i orgazm w snie.. przeklada sie to na rzeczywistosc tyle ze jeszcze spie :/ no i jak dostaje orgazm boli mnie brzuch na dole :/ nie jest to kontrolowany orgazm,jestem w fazie rem wtedy i przez bol sie wybudzam,boje sie ze cos sie stanie z dzidzia :(

reklama
Do góry