E
Ewka34
Gość
Hyhyhy popieramHahaha noo. szatan [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy popieramHahaha noo. szatan [emoji23]
A myślałam że z dziewczynkami jest łatwiejTeż chętnie poczytam. Moja sika na podłogę.. Dwa latka kończy w lipcu, powtarza każde jedno słowo, nawet to trudne. Jest bardzo mądra i ma super pamięć. Dziękuję, proszę, czesc, ciocia, babcia, nie chce, mam daj, kocyk, podusia, misie. Na porządku dziennymjuż mi zaczęła jakiś czas temu śpiewać po angielsku. Bystra bardzo a do nocnika sikać nie chce [emoji16]
Pewnie masz rację z tą gotowościa jest innaczej u każdego dziecka...Mój synek jak miał 20 miesięcy zaczął siadać na nocnik, robił siusiu i kupkę przez tydzień czasu i po tygodniu nagle mu się odechciało... Dopiero jak miał 2 lata i 3 miesiące nagle od samego rana zaczął robić na nocnik i tak już do dziśmyślę, że jak dziecko gotowe to samo zacznie wołać
![]()
Fajne było też to że w sumie po powrocie ze szpitala miałam 2kg na plusieTeż miałam takie wrażenie że o takie duże dziecko łatwiej się dba i tak jakoś lżej to przychodziło. To ty kropka w kropkę jak ja 11 kg na plusie miałam i jak mi wody się sączyć zaczęły to oni mnie na patologie ciąży chcieli bo myśleli że 7/8 miesiąc, bo mały brzuch miałam. I nie chcieli słuchać że mały będzie duży a już na USG dwa tygodnie wcześniej mały miał 3900zwłaszcza ze rodziłam tydzień przed terminem z USG, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona ze szpitala w Chojnicach i drugi raz tam też będę chciała rodzic.
To u nas takie dni od miesięca trwają jak nie dalej..Hyhyhy popierammoja niby nie gada tyle co Ala w ogole nic nie gada ale jest wszedzie i wszedzie trzeba byc z nia :/ dzis w ogole ma kiepski dzien, placze ,lata wariuje,krzyczy,placze i tak w kolko..
Swietna wiadomość gratulujeJa już po wizycie. Jest serduszko dzidzia ma 1.38cm 7t5d z usg termin mam na 18.12
Ja nie umiem zwymiotowac, całą reke bym wlozyla i nic :/Wlasnie zaliczylambylo dzis w miare ok a jak zjadlam z 30 minut temu rosół to mnie tak zaczelo mdlić, do tego perfumy ktorych uzylam kilka godzin wczesniej doprowadzaly mnie do bolu glowy no i sie stalo...ale mi lepiej...ulzylo szczerze mowiac
Gratki [emoji3590] kolejna szczęśliwa [emoji4]Ja już po wizycie. Jest serduszko dzidzia ma 1.38cm 7t5d z usg termin mam na 18.12