aleksandra-st
Początkująca w BB
Byłam dziś na wynikach krwi i nie wiem co sądzić o glukozie, wyszło mi 59 na czczo... Kurcze, trochę zaczęłam sie martwić, na szczęście w piątek mam lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz hipoglikemieByłam dziś na wynikach krwi i nie wiem co sądzić o glukozie, wyszło mi 59 na czczo... Kurcze, trochę zaczęłam sie martwić, na szczęście w piątek mam lekarza
Też chętnie poczytam. Moja sika na podłogę.. Dwa latka kończy w lipcu, powtarza każde jedno słowo, nawet to trudne. Jest bardzo mądra i ma super pamięć. Dziękuję, proszę, czesc, ciocia, babcia, nie chce, mam daj, kocyk, podusia, misie. Na porządku dziennym już mi zaczęła jakiś czas temu śpiewać po angielsku. Bystra bardzo a do nocnika sikać nie chce [emoji16]Chciałabym się wam pochwalić małym sukcesem...moj syn 19mies wreszcie zaczyna łapać o co chodzi z sikaniem na nocnik nie podłogę czy łóżkood tyg jak go posadze co 10 min to zrobi tylko niestety nie wola...sukces albo brak...chciałam odpieluchowac go latem a właściwie próbować bo mniej ubrań do prania
ale sam zaczął ściągać spodnie, pampersa i siadal na nocniku ale zaczął uciekać jak tylko zaczęło leciećbyłoby fajnie gdyby do grudnia był bez pampersa zawsze to byłoby łatwiej jednemu zmieniać pampersa niż dwojcekiedy wasze dzieci przestały nosić pampersa?jakieś rady dla początkującej...
Lactulose spróbujDziewczyny co na zaparcia? Mam problem,nie chce przec a samo nie idzie :/
Też chętnie poczytam. Moja sika na podłogę.. Dwa latka kończy w lipcu, powtarza każde jedno słowo, nawet to trudne. Jest bardzo mądra i ma super pamięć. Dziękuję, proszę, czesc, ciocia, babcia, nie chce, mam daj, kocyk, podusia, misie. Na porządku dziennym już mi zaczęła jakiś czas temu śpiewać po angielsku. Bystra bardzo a do nocnika sikać nie chce [emoji16]
Moja też śpi z 3 godziny. Dla mnie to zbawienieZnam ten ból. Ja jestem w stanie wyjść raz dziennie z Nim to dwie h ciągłego ganiania. Chce kupić szelki bo mi ucieka .
Nie byłam za tym ale bezpieczeństwo wygrało. Na szczęście mój P pracuje z domu więc Go zabiera po drzemce.
I strasznie jestem szczęśliwa że śpi 3 H dziennie prawie bo ja padam razem z Nim.
Wcale sie nie dziwie ❤Moja też śpi z 3 godziny. Dla mnie to zbawienie
Ojeju jakiś duży bobas już <333333Ja już po wizycie. Jest serduszko dzidzia ma 1.38cm 7t5d z usg termin mam na 18.12
Ale z pampersem chodził i wolał, że chce na nocnik?Mój synek jak miał 20 miesięcy zaczął siadać na nocnik, robił siusiu i kupkę przez tydzień czasu i po tygodniu nagle mu się odechciało... Dopiero jak miał 2 lata i 3 miesiące nagle od samego rana zaczął robić na nocnik i tak już do dziś myślę, że jak dziecko gotowe to samo zacznie wołać
Hahaha noo. szatan [emoji23]Wcale sie nie dziwie ❤