EvilDesiree
Fanka BB :)
Kurczę... aż tak?U mnie skończyło się jak zawsze...
Co się dzieje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę... aż tak?U mnie skończyło się jak zawsze...
Kurde myslalam, ze wydziwiam juz.. Ale mam tam samo. Ciagle napinam miesnie i wgl... :/Takie dziwne uczucie tego bolu ? Muszę ruszać nogami, napinac, naciągnąć stopę w górę i dół.. kopać.. niestety mecza w trakcie spoczynku.. Więc nie da się spać..
Wyczytałam że te tabl na mdlosci moga spowodować ten stan (antichistamine wlasnie) I nie wiem co robic.. czy pomagać sobie w mdlosciach Ale szkodzić na łydki czy radzić z mdlosciami i męczyć z lydkami...
Bardzo mało pije, dużo wymiotuje, odwadniam się i to jedyny ratunekKurczę... aż tak?
Co się dzieje?
Tak mocno się odwodniłaś?U mnie skończyło się jak zawsze...
Dobrze, że masz możliwość taką.Bardzo mało pije, dużo wymiotuje, odwadniam się i to jedyny ratunek
Niestety mam wstręt do picia , staram się jeść wodniste owoce ale to za małoTak mocno się odwodniłaś?
400 jednostek w suplemencie MamaDHA Premium Plus i dodatkowe 400 kwasu foliowego metylowanegoDziewczyny jaka dawke kwasu foliowego bierzecie?
olejek z drzewa herba herbacianego, skuteczny i niegroźny dla nas. Jego minus to intensywny zapach.Dziewczyny co można brać na wypryski w ciąży. Nie wiem czy powodem jest ciąża czy maseczka. Macie jakieś sprawdzone mascie, kremy toniki ? Pomocy
Kurde myslalam, ze wydziwiam juz.. Ale mam tam samo. Ciagle napinam miesnie i wgl... :/