młoda1994
Fanka BB :)
Ale aż taki inny[emoji23][emoji23][emoji23]No niektorzy maja inny sposob myslenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale aż taki inny[emoji23][emoji23][emoji23]No niektorzy maja inny sposob myslenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak przyrost super ponad 100%Właśnie dostałam wyniki badań - nigdy nie miałam lepszych [emoji7] oczywiście oprócz TSH, ale to już leczę...
Beta wzrosła do 312 jednostek, a w poniedziałek było 120, więc wydaje mi się że przyrost jest ok? Minęło 48h [emoji846]
Tak przyrost super ponad 100%
A jakie masz tsh?
No to jak na pierwszy trymestr też za wysokie. Ale wynik nie jest taki straszny jak np 10 i więcej. Skonsuktowalas to z ginem lub endo żeby wdrążyć leki lub jak bierzesz większą dawkę?TSH 4.02 [emoji53]
No to jak na pierwszy trymestr też za wysokie. Ale wynik nie jest taki straszny jak np 10 i więcej. Skonsuktowalas to z ginem lub endo żeby wdrążyć leki lub jak bierzesz większą dawkę?
Ta dawka powinna ci pomóc napewno. A kiedy kontrola tsh kolejna?Tak, konsultowalam i dostałam Letrox 50, na zmianę jedna i dwie tabletki dziennie więc mam nadzieję że pomoże [emoji846] wcześniej niczego nie zażywałam bo maksymalnie miałam 2,4 i endo powiedziała, że nie ma potrzeby brać leków przed ciąża mimo, że jej mówiłam że się będziemy starali [emoji2368]
No ale tak, nie jest jakieś mega wysokie więc liczę, że będzie ok [emoji6]
Ta dawka powinna ci pomóc napewno. A kiedy kontrola tsh kolejna?