Myślę że to jest normalne w naszym atanieNo to twoje 3 dziecko,a moje pierwsze ale mam 35 lat i Tez myślę o tym by było zdrowe itd rooozne myśli przychodzą do głowy.Ale bd dobrże ja się Cieszę W w końcu mi się udało i bd mamjak tylko bd mogła najlepsza z całych silJa też nie bardzo mam apetyt. Jem bo trzeba ale wcale nie mam na nic szczególnie ochoty. Ogólnie to zaczynam mieć taką huśtawkę nastrojów. Niekiedy myślę że będzie wszystko ok i się nie martwię, stwierdzam że co ma być to będzie. A niekiedy to zaczynam się zastanawiać jak sobie damy radę (to nasze trzecie dziecko) tym bardziej że teraz takie ciężkie czasy. Jedynie co to wiara mnie ratuje w takich momentach bo chyba bym całkiem się załamała.
reklama
stokrotka 35
Aktywna w BB
Co prawda to prawda. Młodszego syna karmilam ponad trzy lata i pokarm miałam, a niekoniecznie jadłam zawsze produkty mleczneJa karmie dalej i zamierzam drugie tez karmić. Pewnie wyjdzie karmienue w tandemie
A co ma spożywanie produktów mlecznych do karmienia piersią? To nie ma związku, nie musisz jeść produktów mlecznych żeby mieć pokarm
No tak ale jak się pije więcej mleka to pokarm podobno szybko nie zanikoniecznie...z tego co mi mówiąJa karmie dalej i zamierzam drugie tez karmić. Pewnie wyjdzie karmienue w tandemie
A co ma spożywanie produktów mlecznych do karmienia piersią? To nie ma związku, nie musisz jeść produktów mlecznych żeby mieć pokarm
Rumiankowa
Fanka BB :)
Ja zamierzam karmić piersią przez pol roku minimum do roku max. Ze względów zdrowotnych dla dziecka ale jeśli się nie da - to trudno, nie jest to dla mnie jakoś najważniejsze. W ogóle wyrodna ze mnie matka bo zamierzam mieć cc na życzenie mimo, ze niby sn jest lepszy.
a co do zmuszania do jedzenia... ja teraz się nie zmuszam do jedzenia. Jest mi niedobrze to nie jem, odrzuca mnie to tylko właśnie owoce czy „mokre” warzywa. Jak jest lepiej to jem normalnie.
jak przejdą mdłości to będę znów bardziej bilansować dietę, na razie nie ma o tym mowy.
a co do zmuszania do jedzenia... ja teraz się nie zmuszam do jedzenia. Jest mi niedobrze to nie jem, odrzuca mnie to tylko właśnie owoce czy „mokre” warzywa. Jak jest lepiej to jem normalnie.
jak przejdą mdłości to będę znów bardziej bilansować dietę, na razie nie ma o tym mowy.
stokrotka 35
Aktywna w BB
Napewno będziesz najlepszą mamą dla swojego dziecka ☺ To widzę że jesteśmy rowiesniczkamiMyślę że to jest normalne w naszym atanieNo to twoje 3 dziecko,a moje pierwsze ale mam 35 lat i Tez myślę o tym by było zdrowe itd rooozne myśli przychodzą do głowy.Ale bd dobrże ja się Cieszę W w końcu mi się udało i bd mamjak tylko bd mogła najlepsza z całych sil
Ooo o to miloNapewno będziesz najlepszą mamą dla swojego dziecka ☺ To widzę że jesteśmy rowiesniczkami
Tymon'sMom
Fanka BB :)
@Iz43ela, @martini6 @Rumiankowa gratulacje serduszek ❤
Witajcie nowe dziewczyny
U mnie znowu chyba plamienie się zaczyna ( czy jasno-brązowy śluz to już plamienie?)
Ja chyba oszaleję, pewnie mam za niski ten progesteron i nikt mnie tu nie zbada i nie wiadomo co zobaczę na usg za 2 tyg
Patrzyłam w aptece internetowej i o dziwo mają tu dhupaston ,ale jak przekonać lekarza,żeby mi przepisał...
Nie wiem co robic
Witajcie nowe dziewczyny
U mnie znowu chyba plamienie się zaczyna ( czy jasno-brązowy śluz to już plamienie?)
Ja chyba oszaleję, pewnie mam za niski ten progesteron i nikt mnie tu nie zbada i nie wiadomo co zobaczę na usg za 2 tyg
Patrzyłam w aptece internetowej i o dziwo mają tu dhupaston ,ale jak przekonać lekarza,żeby mi przepisał...
Nie wiem co robic
Ja robiłam
Robiłyście badania z krwi i mocz zanim miałyście pewność czy wszystko dobrze będzie na usg? Bo zastanawiam się czy robić przed wizytą czy dopiero po?
Właśnie tak się zastanawiałam o co kaman [emoji85]
Ja karmie dalej i zamierzam drugie tez karmić. Pewnie wyjdzie karmienue w tandemie
reklama
Ja też zamierzam karmić do roku max. Nie wyobrażam sobie dłużej [emoji85]
Ja zamierzam karmić piersią przez pol roku minimum do roku max. Ze względów zdrowotnych dla dziecka ale jeśli się nie da - to trudno, nie jest to dla mnie jakoś najważniejsze. W ogóle wyrodna ze mnie matka bo zamierzam mieć cc na życzenie mimo, ze niby sn jest lepszy.