Pewnie dziala jakas instytucja praw lokatora czy cos takiego, napisz tam pismo z proba o porade, a oni juz sie szanownym panem zajmaZe jest okres 3 miesiecy wypowiedzenia i ze straci pieniadze bo nie bedzie mial kto mu placic ale pozniej znalezlismy kogos w zamian za nas przez co nie straci nic. W umowie nie jest nic napisane ze nie mozna wczesniej wypowiedziec ani o zadnym okresie 3 msc. Dodam ze my weszlismy na to mieszkanie po znajomej wczesniej i nie bylo zadnego problemu z kaucją i jakims 3 miesiecznym okresem....bo tego w umowie nie ma. Pisze jedynie ze kaucji nie zwroci kiedy bedzie cos zepsute. Nie dal tez wypowiedzenia wynajmu dajac jednoczesnie umowe komus innemu...i od niego rowniez kaucje pobral.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Narazie napisalismy temu oszustowi to co pisalam ze nie ma tego na umowie itp i ze czekamy na pieniadze bo to oszustwo inaczej sprawa zostaje skierowana do sąduPewnie dziala jakas instytucja praw lokatora czy cos takiego, napisz tam pismo z proba o porade, a oni juz sie szanownym panem zajma
Jsawww
Fanka BB :)
U nas dziś ładna pogoda, ale co z tego jak ja ledwo dam rade wstać do łazienki , chwile usiądę w salonie i spowrotem do łóżka bo zaraz mi słabo, nie da się normalnie funkcjonować, jak człowiek był aktywny a teraz praktycznie zamknięty w czterech ścianach to ciezko jest, normalnie wyć mi się chce .Wspolczuje ja to ogólnie od kad tu jestem to łączę się w bólu z kazda z Was i mi przykro za każdym razem jak którejś coś się dzieje [emoji16] coraz bardziej emocjonalnie podchodzę do wszystkiego, chociaż zawsze bylam to teraz już strasznie [emoji16] dzisiaj pogoda też okropna się zrobiła, u Ciebie pewnie też pada? Może taki dzień i jutro będzie lepiej?
Rumiankowa
Znalazłam sposób na moje mdłości. Nie wiem jak długo będzie działał ale jestem w szoku ;D
Puściłam sobie na pełna pare moja ulubiona muzykę, punk, i zaczęłam się z nimi drzeć trochę lepszy oddech widocznie bo już wysprzatalam pol chaty, zmieniłam pościel i nawet zupę nastawiłam ;D cały czas śpiewam
Puściłam sobie na pełna pare moja ulubiona muzykę, punk, i zaczęłam się z nimi drzeć trochę lepszy oddech widocznie bo już wysprzatalam pol chaty, zmieniłam pościel i nawet zupę nastawiłam ;D cały czas śpiewam
Ragda
[GROUP=][/GROUP]
Tez mialam stresa. Ale jest dobrze Napisalam do ginekolog:Uffff Tez ak mi się wydaje...Jutro sama nie wiem
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie cudem dzis okazala sie...kalarepaZnalazłam sposób na moje mdłości. Nie wiem jak długo będzie działał ale jestem w szoku ;D
EvilDesiree
Super. Wyrównałaś ciśnienie śpiewając pewnie. To jak na karuzelach. Krzyczysz = nie wymiotujesz [emoji16]
Znalazłam sposób na moje mdłości. Nie wiem jak długo będzie działał ale jestem w szoku ;D
Rumiankowa
Całkiem możliwe. Zresztą nieważne dlaczego - działa. Nawet zjadłam obiad. Oby ten sposób działał jak najdłużej. Gorzej jak się chrypy dorobię i wszyscy będą myśleli, że mam słynnego wirusa jak odchrząknęSuper. Wyrównałaś ciśnienie śpiewając pewnie. To jak na karuzelach. Krzyczysz = nie wymiotujesz [emoji16]
Angelika22
Czy któraś z Was miała mdłości już w 5 tygodniu ? Dziś mnie zaczyna coś brać
reklama
Wcześniej[emoji3]
Czy któraś z Was miała mdłości już w 5 tygodniu ? Dziś mnie zaczyna coś brać [emoji30]