Ja stamtad pochodze dlatego spytalamNie, mój P stamtąd pochodzi to Jego rodzinne miasto ale uwielbiam świętokrzyskie i okolice.
reklama
Mrs.Alice
Fanka BB :)
Sprawdź czy styropian jest cały pod pokrowcemTo znaczy? Jak?
Mrs.Alice
Te maxi cosi to bardzo dobre nosidełka. Ja miałam cabrio fix.ale nowy. A czytam, że używane rzadko kiedy zdarzają się powypadkowe. Mimo to, warto sprawdzićJest wszystko ok z tego jak widze. Duzo osob kupuje tak naprawde uzywane. Auta nie mamy i nie planujemy ale nosidelko warto miec i tak
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jest. Sprawdzalam juzSprawdź czy styropian jest cały pod pokrowcem
niemandin
Co Wam lekarze na mdłości polecają? Jakie dokładnie preparaty?
Ja biorę Prenatal Uno z imbirem, z tym że nie mam mocnych mdłości, czasem mnie tylko zmuli na jakiś zapach. Dodatkowo rano herbatka z imbirem. No i nie wiem, czy mnie nie męczą przez ten imbir, czy po prostu ich nie miewam
Mrs.Alice
Ja od początku ciąży na niczym nie oszczędzałam, wózki nowe, ubranka buciki nowe, kupę kasy wydawałam na wszystko. Jedynie właśnie żałuję, że nosidelko kupiłam za 500 zł bo nie mamy auta i jechała w nim może z 10 razy przez tyle miesięcy. No ale cóż, uczę się i już wiem co kupować przy drugim dziecku. Np przy laktatorze tym razem też nie będę oszczędzać kupiłam za 350 elektryczny z medeli i tym razem też taki kupięZ tego co wiem jest dosyć oblegana ale mnie sama zapisała do siebie więc jest nadzieja
Też tak myślę
Na różnych rzeczach pewnie oszczędzę (a może nie jak to pierwsze dziecko?) ale fotelik będziemy dobierać odpowiedni do samochodu, nowy, z testami.
Ale bez samochodu to aż tak wielkiego znaczenia nie ma
Mrs.Alice
Haha haha serio [emoji23] a ja go nie widzę wogole [emoji23]@Mrs.Alice patrze na Twoj suwaczek i patrze, a tam jest napisane, ze coreczka jest z Wami 50 lat i 4mce
Rumiankowa
No ja jeszcze nie umiem powiedzieć jak to się skończy u mnie mam pare wyparzonych rzeczy, które wydają mi się przydatne ale np nie mam zamiaru kupować wózka za 5 tys czy dizajnerskiego łóżeczka za 2,5Ja od początku ciąży na niczym nie oszczędzałam, wózki nowe, ubranka buciki nowe, kupę kasy wydawałam na wszystko. Jedynie właśnie żałuję, że nosidelko kupiłam za 500 zł bo nie mamy auta i jechała w nim może z 10 razy przez tyle miesięcy. No ale cóż, uczę się i już wiem co kupować przy drugim dziecku. Np przy laktatorze tym razem też nie będę oszczędzać kupiłam za 350 elektryczny z medeli i tym razem też taki kupię
Za to na taki fotelik to nie będę patrzeć na cenę bo to kwestia bezpieczeństwa
Mrs.Alice
Wspolczuje ja to ogólnie od kad tu jestem to łączę się w bólu z kazda z Was i mi przykro za każdym razem jak którejś coś się dzieje [emoji16] coraz bardziej emocjonalnie podchodzę do wszystkiego, chociaż zawsze bylam to teraz już strasznie [emoji16] dzisiaj pogoda też okropna się zrobiła, u Ciebie pewnie też pada? Może taki dzień i jutro będzie lepiej?Ja dzisiaj mam zły dzień, jestem zmęczona fizycznie i psychicznie, tymi Mdłościami, wymiotami, leżeniem ciagle w łóżku i ogólna niemocą , a to dopiero 2 tyg ..... a ile jeszcze , jestem załamana
Ostatnia edycja:
reklama
Ja widze suwaczki na kompie, jak korzystam z telefonu to tez nie widzeHaha haha serio [emoji23] a ja go nie widzę wogole [emoji23]