reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Rano Babello zarządało orzechów nerkowca
Już!
Dobra ubrałam się wzięłam psa idę szukać.
Patrzę jest żabka. Co ? Od 11 Święto.
Bąbello nie uznaje Świąt więc łazilismy z Dżekim w okolicy.
No ale siku .
Ooo Park. Chwytam za klamkę przez sweter zamknięte WC.
Byłam tak zdesperowana że poszłam w krzaki i zrobiłam siku. Nie wytrzymalabym do domu. Minęła godzina. Oo 11 idziemy do Żabki.
Ale zaraz zaraz znowu sikuuuu
Chwytam za klamkę Wc w nadziei że może ktoś otworzył ale nie .
Ta sama czynność w krzakach. Krzaki tak dobralam żeby ani kleszcz ani nie zawialo ani nikt mojego zadka nie zobaczył.
Wygramoliłam się.
Żabka otwarta !
Są !!!
Orzechy nerkowca !
Bąbello zadowolone i jeszcze budyniu mi się chce takiego śmietankowego zaraz muszę gotować 🤷‍♀️
Na szczęście w domu jest toaleta 😁

reklama
Ja dzisiaj mam zły dzień, jestem zmęczona fizycznie i psychicznie, tymi Mdłościami, wymiotami, leżeniem ciagle w łóżku i ogólna niemocą , a to dopiero 2 tyg ..... a ile jeszcze , jestem załamana

Mam to samo zadzwonilam do lekarza j przepisała mi coś na mdlosci.. zobaczymy czy pomoże.

Kochanie za rok o tej porze będziesz tuliła kilkumiesiecznego Bobasa. Pełna sił witalnych.
Zaczyna się nowe Życie w Tobie .
Daj sobie czas .
Te dni miną. Nie będą trwały wiecznie
W pełni rozumiem Twoja frustrację.
I ja się nie najlepiej czuje. Dzisiaj to bym tylko spała. Chłopaki pojechali do Starachowic a ja czytam leżę i śpię .
No zamierzam też posprzątać ale jeszcze nie zaczęłam :biggrin2:
Mnie strasznie mecza zapachy .
Zjeść mogę ale wyczulona się zrobiłam.
I co chwila muszę pić bo mam w gębie sucho jakbym sto lat nie piła .
Tosmy ponarzekały :-D
Tym razem Ty Chłopak a ja Dziewczyna ? :p

Też mnie męczą zapachy np gotującego rosołu A potem jem że smakiem.. pieke pieczywo w domu i też mi smierdzi I doprowadza do mdlosci..
Wszystko smierdzi nawet ja :/

Mam to samo zadzwonilam do lekarza j przepisała mi coś na mdlosci.. zobaczymy czy pomoże.

Też mnie męczą zapachy np gotującego rosołu A potem jem że smakiem.. pieke pieczywo w domu i też mi smierdzi I doprowadza do mdlosci..
Wszystko smierdzi nawet ja :/

Mam humus z czarnuszka. Myślę że chciałabym zjeść ale chyba nie dam rady z zapachem . Super że sama pieczywo robisz :) też ostatnio chciałam ale nie było droższy w okolicy to dałam spokój.

Ja dzisiaj mam zły dzień, jestem zmęczona fizycznie i psychicznie, tymi Mdłościami, wymiotami, leżeniem ciagle w łóżku i ogólna niemocą , a to dopiero 2 tyg ..... a ile jeszcze , jestem załamana
Czuję to samo, leżę od 3 tygodni, kiedy wstaję prowokuję od razu mdłości. Już nie wiem jak leżec.

Sorki za milion pytań , zapisała Cię na teleporadzie ? Już wszystko mi się miesza . Kiedyś się dzwoniło przyszło i już :)
No teraz to jest szalone. W sumie to pogadałam z nią jakieś 10 min chyba - dała mi skierowanie na wizytę na 30stego i powiedziała, że z recepcji się do mnie odezwą. I rzeczywiście na następny dzień zadzwonili żeby umówić godzinę na tego 30stego ;)

Wczoraj się od razu do niej na kolejną wizytę zapisywałam to było bardzo ciężko z terminem.

Kochanie za rok o tej porze będziesz tuliła kilkumiesiecznego Bobasa. Pełna sił witalnych.
Zaczyna się nowe Życie w Tobie .
Daj sobie czas .
Te dni miną. Nie będą trwały wiecznie
W pełni rozumiem Twoja frustrację.
I ja się nie najlepiej czuje. Dzisiaj to bym tylko spała. Chłopaki pojechali do Starachowic a ja czytam leżę i śpię .
No zamierzam też posprzątać ale jeszcze nie zaczęłam :biggrin2:
Mnie strasznie mecza zapachy .
Zjeść mogę ale wyczulona się zrobiłam.
I co chwila muszę pić bo mam w gębie sucho jakbym sto lat nie piła .
Tosmy ponarzekały :-D
Tym razem Ty Chłopak a ja Dziewczyna ? :p
Mieszkasz gdzies w okolicach Starachowic?

reklama
Do góry