reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A tak zachwalałam że tak ładnie jem
Heh niedobrze mi . Nie zjem chyba obiadu .
Wszystko mi śmierdzi .
Pić mi się chce .
Wy też tak pijecie ?
Ja już chyba coś pod 3 liter dzisiaj podchodzi . Wody .

Halo Rumiankowa jak tam ?
Właśnie wyszłam, jest ok. Słyszałam serducho, idealne tętno na ten moment. Mam kartę ciąży.
Idę do męża i aż nie wierze.

Próbuje się umówić na kolejna wizytę u mojej pani ginekolog ale jest oblegana i ciężko bardzo.
Powiedziała, ze jak za 3tyg będzie ok (mam zrobić usg) to mam się z tym oswajać bo już powinno być ok.
Ciaza nieznacznie młodsza, termin na 20 grudnia. Obecnie 6+4 ;)

Nie wierze! Dzięki za kciuki!

Właśnie wyszłam, jest ok. Słyszałam serducho, idealne tętno na ten moment. Mam kartę ciąży.
Idę do męża i aż nie wierze.

Próbuje się umówić na kolejna wizytę u mojej pani ginekolog ale jest oblegana i ciężko bardzo.
Powiedziała, ze jak za 3tyg będzie ok (mam zrobić usg) to mam się z tym oswajać bo już powinno być ok.
Ciaza nieznacznie młodsza, termin na 20 grudnia. Obecnie 6+4 ;)

Nie wierze! Dzięki za kciuki!

Też mam na 20 grudnia !
Jakie było tętno jeśli mogę wiedzieć ?

Alez mnie drazni tesciowa....ogolnie to jestem tak zmeczona ze musze zrobic drzemke w dzien bo oczy mi same lecą, cos okropnego. Lekarz kazal mi lezec co konca 1 trymestru czyli okolo 4tyg jeszcze. Mowil zebym sie powstrzymala od aktywnosci raczej i wiekszosc lezala. Jestem ogolnie tez strasznie oslabiona. No ale tesciowa widzac mnie wychodzi z tekstem juz ktorys raz ze moze bym gdzies wyszla, pocwiczyla to sie rozbudzę, a ja za kazdym razem jej mowie ze w moim przypadku jest to nie wskazane...no ale minie dzien czy dwa i historia sie powtarza...mam dosc czemu ludzie tego nie rozumieja?
O matko. Masz z nią los :/ strasznie upierdliwa.. Mąż nie może z nią porozmawiać? :/

reklama
Tak dokladnie tak jest. To bedzie moje w sumie 1 dzieciątko i kazdy mnie poucza i mowi co mam robic, jak mam robic, jak ta osoba robila itp. Mam dosc sluchania tego. Kazdy przypadek jest inny. Dodatkowo mam teraz mdlosci i problem z apetytem to tesciowa sie wrecz obraza ze odmawiam jedzenia "Bo jak nie bede jadla nie bede miala sil" przy czym ona twierdzi ze w kazdej z 4 ciaz wymiotowala i na poczatku po 10 kilo schudla 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ogolnie z tym tez jest problem bo ona ma nadwage a ja ile bym nie jadla to nie tyje i wmawia mi ze i tak sie roztyje bo tak w ciazy jest 🤷‍♀️🤦‍♀️🙈
Masakra. Ciężki przypadek Ci się trafił :o
Strasznie zacofana... Ja przytyłam trochę ale już w szpitalu zrzuciłam. Brzuch po 5 dniach od wyjścia ze szpitala.. IMG_20180814_142750.jpg
A jak będzie uparta to jej powiedz, że Ty będziesz chudziutka bo nie masz tendencji jak ona [emoji16] A nawet jak utyjesz to niech się nie interesuje. Najważniejsze jest zdrowie a nie to ile kto kg przybiera.. Ja to Cię podziwiam za spokój przy niej.

Do góry