reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Kurcze piszecie o tych mdłościach a ja bez zmian :D apetyt dopisuje,jem to na co mam ochotę.. Żadnych nudności o wymiotach nawet nie wspominam. Cycki urosły delikatnie ale bez szału.. Może częściej sikam i jestem przemęczona. I tyle. Aż zaczyna mnie to znowu niepokoić..

reklama
No wlasnie myślałam też o tym. Dlaczego ginekolodzy nie stosują żeby mieć pewność.. A może i stosują? Tylko wcześnie kobiecie nie mówią nic na temat płci żeby później nie było pretensji? A przecież Pan powiedział... [emoji23]
Cóż, powiedzmy, że bardziej ufam mamie ginekolog i kilku lekarzom, z którymi miałam do czynienia ;)

Ale każdy wierzy w co chce, przecież nikogo to nie krzywdzi.

Pewnie, ze się rozwija ;) i będzie sreducho!

skoro ta metoda jest tak trafna to dlaczego ginekolodzy jej nie stosują? ;)

moim zdaniem tez spoko jako zabawa ale nie przywiązywalabym do tego większej wagi;)
Nie wiem dlaczego tego nie stosuja moze jej nie znaja? Zapytaj swojego ginekologa o to ja lekarzem nie jestem wiec ci nie powiem czemu nie stosują. Tak czy tak w 12 tygodniu wyrostek jest juz jasno okreslony a i tak czesto lekarze dopiero kolo 20 nawet tygodnia mowia o płci...

Nie wiem dlaczego tego nie stosuja moze jej nie znaja? Zapytaj swojego ginekologa o to ja lekarzem nie jestem wiec ci nie powiem czemu nie stosują. Tak czy tak w 12 tygodniu wyrostek jest juz jasno okreslony a i tak czesto lekarze dopiero kolo 20 nawet tygodnia mowia o płci...
Piętro wyżej napisałam ;)

Ale no jak mówię, niech każdy wierzy w co chce ;) Jestem po prostu zaskoczona bo myślałam, że wszystkie tu o tym dla zabawy mówicie ;)

reklama
Ale dzisiaj mam dobry dzień dziewczyny :D
Wróciłam właśnie z usg i płaczę ze szczęścia, zobaczyłam moją kropeczkę z serduszkiem (7+1)❤ w dodatku są dwa pęcherzyki i za dwa tygodnie dowiem się czy będzie druga kruszynka😃 po 3 latach starań i pustym jaju w zeszyłym roku, doczekałam się w końcu 🙏
Pytałam doktora o to plamienie które miałam i progesteron, bo mówiłam,ze w Pl to norma ,że po poronieniu i przy krwawieniu kobieta dostaje ,ale on mówił, że w Norwegii nie stosują.Dzwonił nawet do innego szpitala się pytać i powiedzieli,że w bardzo ciężkich przypadkach gdy kobieta juz kilka ciąż straciła i sama nie moze donosić. Także beznadzieja...
Ale liczę na to ,że będzie juz tylko dobrze.

Kto dziś jeszcze wizytuje? Trzymam kciuki ✊
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn które juz widzialy serduszka😍

Do góry