reklama
King@
Fanka BB :)
Chyba tak samo idziemy z tygodniami, na kiedy masz termin?Dzisiaj skończyłam pełne 8 tygodni. Zaczynamy 9
Mam nadzieje, ze mdłości miną.. Ale nie nastawiam się bo dzisiaj przeczytałam, ze ten tydzien najgorszy w mdłościach może byc
Wizyta za tydzien 6.05. Bedzie juz 9+1
martini6
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze
Cudownie !!! w końcu normalny lekarz !! I masz wyczekane piękne zdjęcie !
Bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić... Masz może w okolicy inny szpital? W którym może zaczeliby konkretniej działać?
Myślę o wypisaniu się na żądanie. Nic dzisiaj nie będą mi robić, jutro zbadają betę. Ja tu w szpitalu mam dosyć, bo ani swobodnie do łazienki pójść nie można ani nic. W domu to w domu...
To dziwne że mi ne zalecił...w ogóle muszę o wszystko pytać mało.co.mówi sam.z.siebie te .ginekolog ale w tej sytuacji mało kto przyjmuje więc muszę przy nim pozostać...niestetyTaką podstawą oprócz kwasu jest też witamina d3, 2000 jednostek
Wspaniałe wieści, gratuluję [emoji4]
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem [emoji4] no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny [emoji87][emoji28] serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze [emoji3059]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Prawie plakalam na tym fotelu tam pokazal mi gdzie glowka, popatrzylismy na serduszko, wyoglądalismy. Czuje sie wkoncu spokojna u tamtego lekarza rach ciach i za przeproszeniem huja wiedzialam.Cudownie !!! w końcu normalny lekarz !! I masz wyczekane piękne zdjęcie !
Blaankaa
Cudownie [emoji173] dobrze mówiłaś od początku że będziesz miała super urodziny [emoji173]
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem [emoji4] no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny [emoji87][emoji28] serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze [emoji3059]
Dzięki bardzo chyba sb kupieTo dziwne że mi ne zalecił...w ogóle muszę o wszystko pytać mało.co.mówi sam.z.siebie te .ginekolog ale w tej sytuacji mało kto przyjmuje więc muszę przy nim pozostać...niestety
reklama
W preparatach dla kobiet w ciąży jest kwas foliowy. Np Falvit, prenatal, pregna plus i wiele innych. Kup sobie coś co Ci pasuje cenowo itp.
Hmmm mi nic nie zaleci...nie wiem właśnie cy mam sb kupić jakieś witaminy czy nie...muszę zapytać lekarz bo sama nie bd decydować,bo jak witaminy ro chyba nie kwas foliowy?