Ja nie. Wręcz z rana nie mogę nic zjesć. W okolicach 11 robię się głodna. A wczoraj po zjedzeniu obiadu było mi niedobrzeCzy wy tez jesteście ciagle głodne ?
reklama
martini6
Fanka BB :)
Już na pewno go nie ma!
Trzymam kciuki
Oj obyś miała racje
martini6
Czy wy tez jesteście ciagle głodne ?
Ja sama nie wiem bo rano budzę się nie dobrze mi nie mogę myslec o jedzeniu w ogóle ale znów jak nie zjem to jeszcze gorzej :/ i staram się jeść co chwile coś przekąsić na sile bo lepiej się czuje. Mimo iż nie mam parcia na jedzenie jak tylko myśle to mi się ulewa masło maślane
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze
Załączniki
Super mam nadzieję że też dostanę dobra wiadomośćDziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze
Patrycjaaa97
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze
Super! Ja mam na 12.12, a urodziny mam 17.12
L
Lad
Gość
Myślę o wypisaniu się na żądanie. Nic dzisiaj nie będą mi robić, jutro zbadają betę. Ja tu w szpitalu mam dosyć, bo ani swobodnie do łazienki pójść nie można ani nic. W domu to w domu...
Jej.Ja tylko kwas fo połowy i acardJa zazywam kwas foliowy, witamine c, witamine d, magnez i omega 3. Wszystko osobno.
GENIEGOLOG Ci zaliczka?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mi dzis lekarz zalecil femibion i wlasnie ide kupic, biore tez 600mg magnezu i 400mg potasu.Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?
reklama
Taką podstawą oprócz kwasu jest też witamina d3, 2000 jednostek
Jej.Ja tylko kwas fo połowy i acard
GENIEGOLOG Ci zaliczka?