Gratuluje bardzo!! To musial byc wspanialy widok! Teraz rosnijcie zdrowoDziewczyny jest Mały kropek z serduszkiem! !!!!!! ❤
Uroczyście oświadczam przestać panikowac .
Daj Boże żeby teraz było dobrze !!!
Ciąża z zgodna Om z USG 6+1.
Jestem szczęśliwa . Pomalutku się cieszę ....
reklama
Pięknie [emoji7]
Może i u mnie w takim razie 5+6 będzie szansa na serduszko jutro. Jak długie masz cykle?
Może i u mnie w takim razie 5+6 będzie szansa na serduszko jutro. Jak długie masz cykle?
Dziewczyny jest Mały kropek z serduszkiem! !!!!!! [emoji173]
stokrotka 35
Aktywna w BB
Super gratulacje☺Aha i lekarz powiedział że beta powyżej 1000 każdej kobiecie przyrasta indywidualnie i na to się nie patrzy .
Ważne co pokazuje USG . Mam już nie robić bety
Super oby było więcej takich wiadomości, mam nadzieję że moja środowa wizyta też się skończy dobrzeDziewczyny jest Mały kropek z serduszkiem! !!!!!! ❤
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
I ta niewiedza, nie wiem dlaczego tak się dzieje, nie robią w tym kierunku badań... Muszę znaleźć jakiegoś profesora nawet od poronień co się dobrze zna, żeby to w końcu wyjaśnić. Czy ja po prostu przez ten kariotyp nie mogę normalnie mieć zarodka w macicy.
Skąd jesteś?
Ja też mam standard i wiem że podstawowe badania krwi, TSH, oraz cukier mam w pakieciePytam o takie ogólne w ciąży jakie zalecają lekarze, bo z tego co udało mi się ustalić to ginekolog i usg jest w pakiecie ale jak to wyglada z badaniami to mnie intruguje a nigdzie nie mogę znaleźć informacji.
Blaankaa
Trzymaj się tam ! [emoji847][emoji847] tak jak koleżanka wyżej napisała, jeszcze będzie pięknie!!!
Nie życzę tego żadnej kobiecie, żadnej parze. Nikomu. Oby wasze ciążę były dobre. Jeszcze jak słyszę te placze noworodków z góry z porodówki to serce mi pęka.
Blaankaa
Super !!! [emoji173][emoji173][emoji173]
Dziewczyny jest Mały kropek z serduszkiem! !!!!!! [emoji173]
Aga10_2018
Pięknie [emoji7]
Po poronieniu mi się skrocilo do 30 dni A miałam 33
reklama
Akuku
Nie można z tego co wiem Sudafedu w ciąży używać
No ja różnie slyszalam, że można bo działa punktowo. Uzywam raz dziennie na noc, ale spróbuje dziś nie brać.. zobaczę jak będzie. Niestety sól morska nie pomaga
Mam taką migrenę od podstawówki. Wymiotuję, mam zaburzenie widzenia, obraz mi lata, miga, ból głowy nie do wytrzymania.
Ale to chyba nie objaw ciąży. Pierwszy raz Ci się zdarzyło?
Ostatnia migrena mialam karmiac piersia A wcześniej w ciazy, nie mam migrena, a nawet bóle głowy to rzadkość u mnie.