Asia Kasia
Fanka BB :)
Ja dziś wizyta i przeczucie podobne [emoji20]
Może był ale nie byl jeszcze widoczny na usg?Ale ja tej torbieli nie miałam tydzień temu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś wizyta i przeczucie podobne [emoji20]
Może był ale nie byl jeszcze widoczny na usg?Ale ja tej torbieli nie miałam tydzień temu...
Nie mam pojęcia.Może był ale nie byl jeszcze widoczny na usg?
Na nospe już brałam trzy razy. W poprzednich miałam przepisywana więc jest raczej bezpieczna.Myślicie, że nospe max mogę wziąć? Całe podbrzusze mnie boli do tego...
Mnie chyba też zbiera na mdłości.. Dzisiaj już trzy razy mnie mdliło.. Oby to jednorazowa sytuacja...Mi sie bardzo zaczely przetluszczac wlosy i cera tez, cos okropnego
No to zaliczylam pierwsze rzyganie za przeproszeniem
A masz może kontakt do tego lekarza swojego prowadzącego? Bo on jednak zna Twój przypadek może będzie mógł cokolwiek powiedzieć? Bo znikająca ciąża przy rosnącej becie to jednak dość nietypowe.Nie mam pojęcia.
Mnie wczoraj dopadły mdłości porządne pierwszy raz ale dzisiaj spokój. Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk.Mnie chyba też zbiera na mdłości.. Dzisiaj już trzy razy mnie mdliło.. Oby to jednorazowa sytuacja...
Wspolczuje
Znikająca by była jakby była w ogóle. On tyle go zna, co tylko badanie raz mi robił. Nie ma kontaktu. Beta powoli przestaje rosnąć dobrze więc czekam na krwawienie i koniec tego dramatu.A masz może kontakt do tego lekarza swojego prowadzącego? Bo on jednak zna Twój przypadek może będzie mógł cokolwiek powiedzieć? Bo znikająca ciąża przy rosnącej becie to jednak dość nietypowe.
A ten pęcherzyk się nie zmienił od ostatniej wizyty?
Ach, coś sobie ubzdurałam, że masz takiego jakiegoś prowadzącego od tych wcześniejszych starań jeszcze. Mój błąd.Znikająca by była jakby była w ogóle. On tyle go zna, co tylko badanie raz mi robił. Nie ma kontaktu. Beta powoli przestaje rosnąć dobrze więc czekam na krwawienie i koniec tego dramatu.