MALAVI
Aktywna w BB
SzalonaNie wytrzymam idę dzisiaj na USG
Znalazłam sobie i to całkiem niedaleko domu.
Na 19
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzalonaNie wytrzymam idę dzisiaj na USG
Na 19
[emoji4]Nie wytrzymam idę dzisiaj na USG
Na 19
Beta 6500Szalona
Żadne puste jajo Już teraz zostały ci minuty zamartwiania się i lekarz rozwieje Twoje stresy Koniecznie daj znać poBeta 6500
Teoretycznie 6+1
Powinno już coś być
Chyba że to puste jajo płodowe.......
Leżę w szpitalu, mam 4,5cm torbiel w lewym jajniku i to chyba powoduje ból. W macicy pseudo pęcherzyk ale lekarz mówi, że to nie jest ciąża. Będę po prostu obserwowana. Jestem załamana, bez męża, sama...
Współczuję Ci bardzo... Też mi ostatnio torbiel wykrył lekarz i bolał mnie bardzo ale tylko 2 dni.Leżę w szpitalu, mam 4,5cm torbiel w lewym jajniku i to chyba powoduje ból. W macicy pseudo pęcherzyk ale lekarz mówi, że to nie jest ciąża. Będę po prostu obserwowana. Jestem załamana, bez męża, sama...
Biedna. Trzymaj się tam, jak długo mają Cię obserwować?Leżę w szpitalu, mam 4,5cm torbiel w lewym jajniku i to chyba powoduje ból. W macicy pseudo pęcherzyk ale lekarz mówi, że to nie jest ciąża. Będę po prostu obserwowana. Jestem załamana, bez męża, sama...