reklama
Kingazet92
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny wiecie jaki pozytywny objaw u siebie zauważyłam? Mam bardzo ładna cerę- taka ładna jak u dziecka miałam ostatnio przy przyjmowaniu anty. Po odstawieniu wróciła przesuszona, łuszcząca się skóra, a teraz jest pięknie!
martini6
Dzień dobry dziewczyny wiecie jaki pozytywny objaw u siebie zauważyłam? Mam bardzo ładna cerę- taka ładna jak u dziecka miałam ostatnio przy przyjmowaniu anty. Po odstawieniu wróciła przesuszona, łuszcząca się skóra, a teraz jest pięknie!
A ja odwrotnie jak nigdy nie miałam problemu tak teraz codziennie jakis pryszcz i sucha skora mega
Ja też się męczę z pryszczami, ale w tym cyklu już przed owulacją się zaczęło:/
A ja odwrotnie [emoji23] jak nigdy nie miałam problemu tak teraz codziennie jakis pryszcz i sucha skora mega [emoji23]
Hej. Ja dzisiaj jadę na pierwsze badania krwi i moczu, jutro wizyta. Trzymajcie kciuki co by ta moja glukoza jakoś cudownie spadła [emoji28][emoji51][emoji849]
L
Lad
Gość
Kurcze dziewczyny coś na prawdę jest nie tak, boli i boli. Na razie nie jest to taki bol nie do wytrzymania ale przeszkadza bardzo. Niestety muszę jechać do pracy, ale jak będzie beta zbyt niska to od razu się zwalniam. I jadę do domu a raczej na oddział od razu.
Asia Kasia
Kurcze to nie dobrze... Mnie też jajnik boli i tak dziwnie ciągnie w dół...Kurcze dziewczyny coś na prawdę jest nie tak, boli i boli. Na razie nie jest to taki bol nie do wytrzymania ale przeszkadza bardzo. Niestety muszę jechać do pracy, ale jak będzie beta zbyt niska to od razu się zwalniam. I jadę do domu a raczej na oddział od razu.
L
Lad
Gość
Gdybym nie była po pozamacicznej to może bym się tak nie stresowała.Kurcze to nie dobrze... Mnie też jajnik boli i tak dziwnie ciągnie w dół...
Aga10_2018
Gdybym nie była po pozamacicznej to może bym się tak nie stresowała.
Wiem.. ale postaraj się być spokojna bo może to z tego stresu Cię boli .
Spokojnie
Bez czarnych myśli
Jeszcze nie masz wyniku w ręku
reklama
martini6
Kciuki zacisniete
Ja już jutro wizyta i mam złe przeczucia
Będzie dobrze dasz radę ! Ja wierze w Ciebie i malenstwo !