reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Właśnie czytałam nie wiem ile w tym prawdy że na Chłopaka to złoty strzał w owu A na Dziewczynę to przyczajka plemnika.
Mój P zapowiedział że odłączy mi Internet bo czytam głupoty i robię się głupia i zapowiedział że wszystko ok teraz będzie bo widzi to po moim mózgu
🤷‍♀️
Hahah ja też się robię głupia, rozmawiałam przez telefon z tesciowa, przepisała mi receptę na duphaston i żeby nie zapomnieć numeru recepty wysłałam ten numer smsem do męża. W momencie kiedy usłyszałam sygnał jego komórki poszłam do niej, żeby sprawdzić, kto do niego pisze...

To ja zdam raport od siebie , przeprowadziłam się z dziećmi praktycznie do rodziców , nie mam siły żeby sama ogarnąć dzieciaki , moja mama ma teraz szpital w domu, w jednym pokoju ja rzygajaca z kroplowkami , w drugim ortopedia , mój synuś wczoraj skręcił staw skokowy wiec leży i jęczy w ortezie , a w trzecim geriatria i pediatria hehe czyli mój tato i moja cora1,5 roku, która robi z dziadkiem co chce hehehe, mąż miedzy dyżurami przyjeżdża do nas i tak sobie wegetuje , mam
Nadzieje ze tym razem nie będę tak się męczyła do 5 miesiąca jak z córka . 😩chociaż teraz mam inne smaki i inaczej trochę wyglądam, moje usta powiększone kwasem teraz wyglądają jak u glonojada ..... a już się tak pięknie doprowadziłam do porządku po poprzedniej ciąży i znowu l4 i znowu rzyganie ...

zdj moich maluszków 😉 Pola(2018)i Mateusz(2006)

Załączniki

• 82A9E32F-7B4B-43DA-82BE-977346C09351.jpeg
    82A9E32F-7B4B-43DA-82BE-977346C09351.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 120
  • 97E410FA-A066-41E1-9A41-9BC27DFC0F50.jpeg
    97E410FA-A066-41E1-9A41-9BC27DFC0F50.jpeg
    107,2 KB · Wyświetleń: 124
Ostatnia edycja:
To ja zdam raport od siebie , przeprowadziłam się z dziećmi praktycznie do rodziców , nie mam siły żeby sama ogarnąć dzieciaki , moja mama ma teraz szpital w domu, w jednym pokoju ja rzygajaca z kroplowkami , w drugim ortopedia , mój synuś wczoraj skręcił staw skokowy wiec leży i jęczy w ortezie , a w trzecim geriatria i pediatria hehe czyli mój tato i moja cora1,5 roku, która robi z dziadkiem co chce hehehe, mąż miedzy dyżurami przyjeżdża do nas i tak sobie wegetuje , mam
Nadzieje ze tym razem nie będę tak się męczyła do 5 miesiąca jak z córka . 😩chociaż teraz mam inne smaki i inaczej trochę wyglądam, moje usta powiększone kwasem teraz wyglądają jak u glonojada ..... a już się tak pięknie doprowadziłam do porządku po poprzedniej ciąży i znowu l4 i znowu rzyganie ...

zdj moich maluszków 😉 Pola(2018)i Mateusz(2006)

Ty zbieraj siły Matka bo od Matiego to zaraz będziesz Dziewczyny kijem musiała odganiać 😁
Polcia Kochamy Urwis.
Babcia ma teraz najważniejsza Rolę :-)
Ty też oczywiście :-)
Apropo ust to moje też się powiekszyly czuje je i są niestety suchsze mimo że wody pije duzoooo. Męczące to jest .

Wyglądam jak paszczur. Poce się .
Przetluszcza mi się skóra.
Mam pryszcze jak nigdy !
Z Frankiem miałam piękna cerę.
Heh chyba Dziewczyna będzie.
Ale najważniejsze żeby zdrowa i silna .
I oby do poniedziałku ten przyrost zobaczyć.
Wiesz Aga ja z Matim byłam jak pasztet a z Polka wyglądałam ładnie to już nic mnie nie zdziwi 🧐

reklama
Do góry