reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Żartujesz z tym segregatorem??? Jak to się stało???

Beta na pewno będzie ok. Gdzie robiłaś? Sprawdzaj wcześniej wyniki. Mi powiedzieli że po 15tej a były już ok. 12tej :)
znajac życie to ja po prostu walne no to teraz będziecie dziadkami [emoji14] zwłaszcza, ze jak bedziemy im mówić to za 2 miesiące jak już emocje opadną trochę wiec tez nie sadze żebym szalała.

Wróciłam z tej bety drugiej. Czekam jak na skazanie, wyniki pewnie 16-17 dopiero. Oszaleje a pracy jak na złość malutko przez tego całego wirusa. Pewnie znów roztrwonie majątek w sklepach internetowych.

mój segregator poleciał przez przypadek do innego miasta wiec nie wiem kiedy go dostane. Miejmy nadzieje, ze w ogóle ;p

Edit: ale jak widzę dyskusje prolife i aborcja to aż się odechciewa tu być.

U mnie żadnych objawów oprócz boli podbrzusza i biegunka. Rozumiem Twój strach znany jest mi doskonale ale musisz myśleć pozytywnie choć wiem że po poronieniu nie jest to łatwe. A znasz przyczynę poronienia?

Podobno biochem była i z tego co się dowiedziałam u co 3 kobiety tak się dzieje z 1 ciaza

Żartujesz z tym segregatorem??? Jak to się stało???

Beta na pewno będzie ok. Gdzie robiłaś? Sprawdzaj wcześniej wyniki. Mi powiedzieli że po 15tej a były już ok. 12tej :)
Nie mam pojęcia jak to się stało, próbuje to wyjaśnić. No może dotrze do mnie kiedyś.

Robiłam w synevo ale ostatnio tez tak były koło 15-16. i tak pewnie od 12 będę odświeżać co jakiś czas stronę pewnie bo jak człowiek za bardzo nie ma zajęcia to wpada w takie małe obsesje.

Też to słyszałam łez mnie na pewno czeka cesarka znów jak sobie przypomnę ten ból po tej 1 to mi się robi słabo 🤦‍♀️ mam nadzieję że druga nie będzie taka zła

A ja naprawdę świetnie przeszłam cesarkę i jak sobie przypomnę te kilka godzin skurczy, przy porodzie naturalnym to naprawdę cieszę się, że zakończyło się cesarką 😉

Nie denerwuj się na zapas. Większość z nas jest tu po przejściach, ja sama straciłam 3 ciążę. Ale musisz myśleć pozytywnie [emoji6]
Co do objawów to każda kobieta ma je inne i ta sama kobieta, w różnych ciążach też ma je inne.
Mi oprócz boli nic nie dolega no z wyjątkiem tkliwości piersi więc nie wiem czy to dobrze czy nie, a jest to 2 ciąża, 1 straciłam w 4 Tc. Dlatego strasznie się teraz denerwuje, że będzie coś nie tak

reklama
Ja tak wczoraj odświeżałam [emoji23]
Trzymam kciuki!
Nie mam pojęcia jak to się stało, próbuje to wyjaśnić. No może dotrze do mnie kiedyś.

Robiłam w synevo ale ostatnio tez tak były koło 15-16. i tak pewnie od 12 będę odświeżać co jakiś czas stronę pewnie bo jak człowiek za bardzo nie ma zajęcia to wpada w takie małe obsesje.

Do góry