reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Żartujesz z tym segregatorem??? Jak to się stało???

Beta na pewno będzie ok. Gdzie robiłaś? Sprawdzaj wcześniej wyniki. Mi powiedzieli że po 15tej a były już ok. 12tej :)
znajac życie to ja po prostu walne no to teraz będziecie dziadkami [emoji14] zwłaszcza, ze jak bedziemy im mówić to za 2 miesiące jak już emocje opadną trochę wiec tez nie sadze żebym szalała.

Wróciłam z tej bety drugiej. Czekam jak na skazanie, wyniki pewnie 16-17 dopiero. Oszaleje a pracy jak na złość malutko przez tego całego wirusa. Pewnie znów roztrwonie majątek w sklepach internetowych.

mój segregator poleciał przez przypadek do innego miasta wiec nie wiem kiedy go dostane. Miejmy nadzieje, ze w ogóle ;p

Edit: ale jak widzę dyskusje prolife i aborcja to aż się odechciewa tu być.

U mnie żadnych objawów oprócz boli podbrzusza i biegunka. Rozumiem Twój strach znany jest mi doskonale ale musisz myśleć pozytywnie choć wiem że po poronieniu nie jest to łatwe. A znasz przyczynę poronienia?

Podobno biochem była i z tego co się dowiedziałam u co 3 kobiety tak się dzieje z 1 ciaza

Żartujesz z tym segregatorem??? Jak to się stało???

Beta na pewno będzie ok. Gdzie robiłaś? Sprawdzaj wcześniej wyniki. Mi powiedzieli że po 15tej a były już ok. 12tej :)
Nie mam pojęcia jak to się stało, próbuje to wyjaśnić. No może dotrze do mnie kiedyś.

Robiłam w synevo ale ostatnio tez tak były koło 15-16. i tak pewnie od 12 będę odświeżać co jakiś czas stronę pewnie bo jak człowiek za bardzo nie ma zajęcia to wpada w takie małe obsesje.

Też to słyszałam łez mnie na pewno czeka cesarka znów jak sobie przypomnę ten ból po tej 1 to mi się robi słabo 🤦‍♀️ mam nadzieję że druga nie będzie taka zła

A ja naprawdę świetnie przeszłam cesarkę i jak sobie przypomnę te kilka godzin skurczy, przy porodzie naturalnym to naprawdę cieszę się, że zakończyło się cesarką 😉

Nie denerwuj się na zapas. Większość z nas jest tu po przejściach, ja sama straciłam 3 ciążę. Ale musisz myśleć pozytywnie [emoji6]
Co do objawów to każda kobieta ma je inne i ta sama kobieta, w różnych ciążach też ma je inne.
Mi oprócz boli nic nie dolega no z wyjątkiem tkliwości piersi więc nie wiem czy to dobrze czy nie, a jest to 2 ciąża, 1 straciłam w 4 Tc. Dlatego strasznie się teraz denerwuje, że będzie coś nie tak

reklama
Ja tak wczoraj odświeżałam [emoji23]
Trzymam kciuki!
Nie mam pojęcia jak to się stało, próbuje to wyjaśnić. No może dotrze do mnie kiedyś.

Robiłam w synevo ale ostatnio tez tak były koło 15-16. i tak pewnie od 12 będę odświeżać co jakiś czas stronę pewnie bo jak człowiek za bardzo nie ma zajęcia to wpada w takie małe obsesje.

Do góry