No ja również mam nadzieję że nie przejdzie!
Mimo wszystko mam nadzieje, że to nie przejdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mimo wszystko mam nadzieje, że to nie przejdzie.
Cześć dziewczyny, wygląda na to ze musimy się pożegnać z przykrością... Może kiedyś się spotkamy tu na forum
U mnie jest podejrzenie zrostów... Matko boje się że ta ciąża zjawiła się za szybko od cesarki...
Moim teściom powiedzieliśmy w urodziny męża. Ze mamy prezent z okazji jego urodzin ale będzie dopiero w grudniuEj dziewczyny jak chcecie powiedzieć rodzica o ciąży ? Moi bardzo czekają na wnuka/wnuczkę i zastanawiam się nad jakimś oryginalnym pomysłem
Cześć dziewczyny zrobiłam dzisiaj rano test ponieważ jestem jeszcze siedem dni przed miesiączka ale już się nie mogłam doczekać. Coś tam wyszło ale wolałabym wam to pokazać z tym że nie umiem dodać zdjęcia na aplikacji. Owulację nie wiem kiedy miałam wiem że zapłodnienie mogło być 9 lub 16.04 .  jeśli będzie ciąża to będzie to moja trzecia pierwsza poroniona druga szczęśliwa choć cała ciąża to był jeden wielki dramat. Myślę że rodziłabym w grudniu dlatego dołączyłam do tego Forum, poniewaz W poprzedniej ciąży miałam cesarskie cięcie A teraz termin porodu wylicza się na początek stycznia. Pozdrawiam 
znajac życie to ja po prostu walne no to teraz będziecie dziadkami zwłaszcza, ze jak bedziemy im mówić to za 2 miesiące jak już emocje opadną trochę wiec tez nie sadze żebym szalała.Ej dziewczyny jak chcecie powiedzieć rodzica o ciąży ? Moi bardzo czekają na wnuka/wnuczkę i zastanawiam się nad jakimś oryginalnym pomysłem
Przykro ;( trzymaj się cieplutkoCześć dziewczyny, wygląda na to ze musimy się pożegnać z przykrością... Może kiedyś się spotkamy tu na forum
Ej dziewczyny jak chcecie powiedzieć rodzica o ciąży ? Moi bardzo czekają na wnuka/wnuczkę i zastanawiam się nad jakimś oryginalnym pomysłem