reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja 11.10 wizyta u lekarza. Stresuje sie strasznie. Mam nadzieje ze zaleci mi kontynuacje 3x dziennie duphastonu tak jak mi powiedzial polski ginekolog w innym przypadku nie wiem co ja zrobie...bede kombinowac ale tabletek juz wiele nie mam.
A nie mówiłaś, ze od internisty receptę możesz dostać? ;)

Dzien dobry dziewczyny!
Ja czekam do 9 i idę na te bete, wyniki I tak beda po południu a wtedy już kolejek nigdy nie ma (nawet w czasach poza pandemia 9-10 jest już spokojna).
Będę czekać na te bete jak na skazanie ale z tym tsh mnie przyjaciółka uspokoiła. Jeszcze nie wie, ze jestem w ciąży ale jak jej powiedziałam o wzroście tsh to sama zaczęła wracać, ze tez miała w ciazy i to w ogóle kilka razy wyższy wynik niż mój wiec luz. A synek piękny i zdrowy <3

reklama
A nie mówiłaś, ze od internisty receptę możesz dostać? ;)

Dzien dobry dziewczyny!
Ja czekam do 9 i idę na te bete, wyniki I tak beda po południu a wtedy już kolejek nigdy nie ma (nawet w czasach poza pandemia 9-10 jest już spokojna).
Będę czekać na te bete jak na skazanie ale z tym tsh mnie przyjaciółka uspokoiła. Jeszcze nie wie, ze jestem w ciąży ale jak jej powiedziałam o wzroście tsh to sama zaczęła wracać, ze tez miała w ciazy i to w ogóle kilka razy wyższy wynik niż mój wiec luz. A synek piękny i zdrowy <3
Wlasnie nie wiem. Pytalam sie i dziewczyny mowily ze niby tak. Ale ta moja to jest lekko taka no nie okej powiem i sadze ze moze mi nie dac. Np ja musze badac poziom potasu co 3 miesiace ze wzgledu na spadki zagrazajace zyciu a ona potrafila popukac sie po glowie i powiedziec mi ze dopiero robilam badania u niej...ROK TEMU takze wolalabym do niej nie isc. Najwyzej z polski bede zalatwiac albo tu prywatnie do kogos pojde i mi wypisze. Zobaczymy dowiem sie wszystkiego za kilka godzin. 😊😅

Fajnie, że mogę pogadać z kimś kto jest w podobnej sytuacji 🙂 u mnie 6t3d ciąży i chciałam dopytać jakie macie teraz objawy? Czy to normalne, że boli tylko podbrzusze?
U mnie dzis tez 6+3 😁 tak to podobno normalne. Ja jako tako nie mam boli, mialam tylko na poczatku ale tym sie nie przejmuj ❤ u mnie przez ostatnie 3 dni byly ogromne mdlosci na wieczor i wymiotowalam a dzis juz z rana obudzilam sie z mdlosciami generalnie beznadziejne uczucie, zawrotky glowy, straszna meczliwosc, sennosc nie do pokonania, duze pragnienie i chyba tyle 🤔😊😊😊opowiadaj co u ciebie 1 ciaza czy masz juz dzieci

Mnie boli podbrzusze od pozytywnego testu, to nie jest zły znak, to normalne :)
Ja może nie mam biegunki ale prawie [emoji23]
Zupełnie inaczej niż inne dziewczyny które piszą o zaparciach. Ale ja bez ciąży mam ciągle zaparcia więc może teraz jest na odwrót hehe.
Kurcze w tej ciąży poronionej a była to ciąża bliźniacza właśnie też mnie cały czas podbrzusze bolało i miałam biegunki może dlatego tak panikuje... Ciąża z Córeczka też nie należała do łatwych ciągle wizyty w szpitalu leki antybiotyki i zagrażający poród już w 28 tygodniu ciąży.. Może dlatego tak teraz się boję nie należę do ludzi z twarda psychika i wszystko widzę w czarnych barwach choć staram się teraz uspokoić.. Mam nadzieję że wszystkie moje wątpliwości rozwieje wizyta u lekarza

U mnie dzis tez 6+3 😁 tak to podobno normalne. Ja jako tako nie mam boli, mialam tylko na poczatku ale tym sie nie przejmuj ❤ u mnie przez ostatnie 3 dni byly ogromne mdlosci na wieczor i wymiotowalam a dzis juz z rana obudzilam sie z mdlosciami generalnie beznadziejne uczucie, zawrotky glowy, straszna meczliwosc, sennosc nie do pokonania, duze pragnienie i chyba tyle 🤔😊😊😊opowiadaj co u ciebie 1 ciaza czy masz juz dzieci

Mi oprócz boli nic nie dolega no z wyjątkiem tkliwości piersi więc nie wiem czy to dobrze czy nie, a jest to 2 ciąża, 1 straciłam w 4 Tc. Dlatego strasznie się teraz denerwuje, że będzie coś nie tak

Mi oprócz boli nic nie dolega no z wyjątkiem tkliwości piersi więc nie wiem czy to dobrze czy nie, a jest to 2 ciąża, 1 straciłam w 4 Tc. Dlatego strasznie się teraz denerwuje, że będzie coś nie tak
Ja 1 ciaze stracilam w 4/5t. Kazda z nas jest inna. Jesli nie masz objawow to prosze ciesz sie tym czasem 😁🥰

reklama
U mnie żadnych objawów oprócz boli podbrzusza i biegunka. Rozumiem Twój strach znany jest mi doskonale ale musisz myśleć pozytywnie choć wiem że po poronieniu nie jest to łatwe. A znasz przyczynę poronienia?

Do góry