reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dlatego mówię zostawmy ten temat kobietom, które jej chcą i nie wchdzmy im z butami do życia. Każda niech robi co uważa za słuszne.
Dziewczyny proszę nie chce by przez Mój wpis doszło tu do ***** brzurzy. Gdybym szukała takiego sposobu znalazła bym na ten temat wątek tu przyszłam do Was podzielić się moimi rozterkami nigdy nie pomyślała bym by usunąć maluszka nawet jeśli nie był planowany.

reklama
Mnie podbrzusze boli od 16 kwietnia w dzień w dzień... I obawiam się że to też zły znak do tego doszła od 2 dni biegunka i bóle jajników innych objawów brak co mnie niepokoi...
Ja niestety od poczatku tez nie najlepiej sie czuje. Co ma byc to bedzie taka prawda. Trzeba myslec pozytywnie. Ja jestem po poronieniu i bardzo sie boje no ale co zrobic. Miec tylko nadzieje ze bedzie dobrze ❤❤❤

Mnie boli podbrzusze od pozytywnego testu, to nie jest zły znak, to normalne :)
Ja może nie mam biegunki ale prawie [emoji23]
Zupełnie inaczej niż inne dziewczyny które piszą o zaparciach. Ale ja bez ciąży mam ciągle zaparcia więc może teraz jest na odwrót hehe.
Mnie podbrzusze boli od 16 kwietnia w dzień w dzień... I obawiam się że to też zły znak do tego doszła od 2 dni biegunka i bóle jajników innych objawów brak co mnie niepokoi...

Dziewczyny, proszę nie róbmy z tego wątku dyskusji na temat aborcji...są pewnie od tego inne wątki, a zaraz się zacznie przekrzykiwanie, a to nie miejsce na to ;)
A na co ten wątek ma miejsce? Bo od kąd tu jestem to sądziłam że rozmawiamy o wszystkim... nikt tu sie nie kloci...jestesmy dorosli kazdy wymienia swoje poglądy i tyle. Nie zauwazylam zeby ktos siebie przekrzykiwal 😅😅 chyba ze zle interpretuje 🤔

Spokojnie. Myślę że jesteśmy dorosłymi i inteligentnymi kobietami które nie będą rozkręcać afery. Każda ma swoje zdanie i trzeba je uszanować i tyle [emoji854][emoji6]
Dziewczyny proszę nie chce by przez Mój wpis doszło tu do ***** brzurzy. Gdybym szukała takiego sposobu znalazła bym na ten temat wątek tu przyszłam do Was podzielić się moimi rozterkami nigdy nie pomyślała bym by usunąć maluszka nawet jeśli nie był planowany.

Mnie nawet cycki nie bolą i zastanawiam się czy to przypadkiem nie znaczy nic złego [emoji51] dzisiaj mam 5+1 wg OM
Ja swojej we wtorek mowilam ze na razie mam takie slabe objawy to pierwsze co zapytala to wlasnie piersi 😂 nie wiem czemu. Mnie pobolewaja jak dotkne, a tak to nie. I zauwazylam ze raz bola mniej a raz bardziej ;)

A na co ten wątek ma miejsce? Bo od kąd tu jestem to sądziłam że rozmawiamy o wszystkim... nikt tu sie nie kloci...jestesmy dorosli kazdy wymienia swoje poglądy i tyle. Nie zauwazylam zeby ktos siebie przekrzykiwal 😅😅 chyba ze zle interpretuje 🤔

Oczywiście że o wszystkim! I dorosłość swoją drogą, ale jeśli chodzi o poglądy w tym temacie, to już nie raz byłam świadkiem jak z pozoru niewinna rozmowa rozwinęła się w obrzucanie g*wnem 😬 Chciałam tylko tego uniknąć, ale oczywiście panuje wolność słowa 😊

Spokojnie. Myślę że jesteśmy dorosłymi i inteligentnymi kobietami które nie będą rozkręcać afery. Każda ma swoje zdanie i trzeba je uszanować i tyle [emoji854][emoji6]
No wlasnie tez jestem tego zdania. Nie przyszlo mi do glowy wyklocac sie i przekonywac do swoich racji. Absolutnie nie 😅😅😅 od tego chyba jestesmy zeby dawac wsparcie, dzielic sie poglądami, rozmawiac o wielu sprawach a nie samej ciąży. Generalnie kiedy byl poruszany inny temat nikt nawet nie zarzucił ze sie nie "komponuje" z tematyką wątku 🤣

reklama
Nie mowie o przypadku choroby dziecka czy gwałtu 😊 wtedy to wiem ze sama bym sie nad tym zastanawiala. Dlatego co do legalnej aborcji jestem za jesli chodzi o takie sprawy typu gwalty, powazne choroby dziecka itp
A ja też nie mówię tylko o takich przypadkach. ;) Tylko o wszystkich ogółem, że nie nam oceniać decyzji kobiet jaki to by nie był przypadek. ;)

Do góry