martini6
Fanka BB :)
Ja mam 5 dni młodsza ciąże niz z om takze badz dobrej myśli
Ja tak samo 5 dni młodsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 5 dni młodsza ciąże niz z om takze badz dobrej myśli
Dziewczyny nie stresujcie sie na zapas tą cukrzycą. Moja przyjaciolka wczoraj byla u lekarza i jak zobaczyła jej wynik glukozy to od razu zrobiła akcje ze bez diety mogla dziecko zabic.. Nie doszedł jej wynik smsem. I dzisiaj była rano na badaniu krzywej, piła to świństwo i nic nie wyszlo. Nie ma żadnej cukrzycy mimo zlego wyniku. Takze na spokojnie porozmawiajcie z lekarzami bo tyle stresu co wczoraj ona z tego powodu miala to szok.. A dzisiaj wszystko okazało sie dobrze
Mnie tak czesto boli ginekolog powiedziała, że to normalne. Póki nie ma krwawień to jest dobrze
Ja w 5+3 tez mialam pecherzyk z zolteczkiem i mowil ze jest w porzadku. Jutro ide i bedzie 6+3 zobaczymy co bedzie
Niestety wqlcze z dosc zaawansowana nerwica i powinnam byc na lekach ale sadzilam ze ciaza mnie jakos "uzdrowi" bo to moje najwieksze szczescie i leki przestalam brac zeby nie truc malenstwa a mam wrazenie ze ataki jak są to jeszcze gorsze...mysle ze wina hormonow. Mam nadzieje ze szybko mina takie akcje choc nie sadze...ale warto myslec w strone pozytywna.Mam tak samo chociaz ataku dawno nie mialam.. bo tez z nerwica zyje od 3 lat. Pomysl o czyms przyjemnym
Ja tak samo 5 dni młodsza ☺
To mamy dzieciaki w podobnym wieku i moja też ma temperamentKrem naprawdę polecam, bo moje ręce były okropne teraz znowu się robią, ale dlatego że skończył mi się krem
Co do bliźniaków, to właśnie dlatego bym nie chciała, bo to jednak większe ryzyko.. A w domu 3latek, który na tyłku nie usiądzie
Sory telefon zgłupiał niczym ja [emoji33][emoji16][emoji43]
11.10 tym razem moj lekarz wiec mnie przyjmieO której jutro masz?
Ja też nie mam żadnych w zeszłym tygodniu jeszcze czasem mnie mdliło a teraz już nic. Byłam trochę zmęczona ale od poniedziałku biore euthyrox i mi przeszło.Dziewczyny, a ja nie mam żadnych objawów , zastanawiam się czy to dobrze, aż się stresuje teraz [emoji848]