Aga10_2018
Fanka BB :)
Jeszcze zarodek ma czas kochana! A coś w ogóle widziałaś?
Głowa do góry [emoji8]
Ja za 7 min wchodzę......
Pecherzyk ciążowy jest ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze zarodek ma czas kochana! A coś w ogóle widziałaś?
Głowa do góry [emoji8]
Ja za 7 min wchodzę......
I tego się trzymajPecherzyk ciążowy jest ..
To już jest dobrze! Ja byłam ostatnio na wizycie to nic nie było, tylko takie podejrzenie, że chyba tam kropeczkę było widać. Ale ja musiałam szybko iść do gina. Teraz idę jak będzie 6+6.Pecherzyk ciążowy jest ..
To teraz kwestia czasu i pokaże się zarodek! Poczekaj spokojnie [emoji8]Pecherzyk ciążowy jest ..
Ja byłam 5+2 i też był tylko pęcherzyk i niby rozumiem że to może być normalne ale też mi było smutnoU mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Trochę się podłamałam
Pecherzyk ciążowy jest.
Powiedział że absolutnie to normalne.
Jednak wiecie jak to jest jak czegoś.. nie widać .
Ja w 5+3 tez mialam pecherzyk z zolteczkiem i mowil ze jest w porzadku. Jutro ide i bedzie 6+3 zobaczymy co bedzieU mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Trochę się podłamałam
Pecherzyk ciążowy jest.
U mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Trochę się podłamałam
Pecherzyk ciążowy jest.