L
Lebkuchen_mum
Gość
Jednak napad nerwicowy od rana sie zaczynalo. Tak sie objawiał widocznie i w sekundzie teraz juz ze mna tragedia...Szybszy masz puls, bo się denerwujesz, mam to samo A jak z ciśnieniem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak napad nerwicowy od rana sie zaczynalo. Tak sie objawiał widocznie i w sekundzie teraz juz ze mna tragedia...Szybszy masz puls, bo się denerwujesz, mam to samo A jak z ciśnieniem?
To jednak caly dzien mnie zbieralo na napad lękowy bez lekow jestem juz 2 miesiac i zle to znosze ide wlasnie na spacer szybkim chodem. Zawsze mi sie lepiej robi. Najgorsze ze mnie tak bierze z niczego. 0 stresu a jednak
Mam ją stwierdzona od 5/6 roku zycia a wciaz nie umiem rozpoznac kiedy nadchodzi taki atak. W sekunde dusznosci i masa innych rzeczy. Juz mam dosc tego. Nigdy sie nie uwolnie.Nerwica tak działa, niby się nie denerwujesz, a podświadomość robi swoje :/
Dziewczyny, ja przy becie dzisiaj zrobiłam jeszcze glukoze, bo przy staraniach brałam metformine ze względu na pcos no i mam wynik 96.8 a norma w ciąży jest 92. I już się stresuje bo grozi mi cukrzyca ciążowa i jakieś kurw... diety, pomiary cukru z palca i nie wiadomo co jeszcze [emoji26]
Dziewczyny nie stresujcie sie na zapas tą cukrzycą. Moja przyjaciolka wczoraj byla u lekarza i jak zobaczyła jej wynik glukozy to od razu zrobiła akcje ze bez diety mogla dziecko zabic.. Nie doszedł jej wynik smsem. I dzisiaj była rano na badaniu krzywej, piła to świństwo i nic nie wyszlo. Nie ma żadnej cukrzycy mimo zlego wyniku. Takze na spokojnie porozmawiajcie z lekarzami bo tyle stresu co wczoraj ona z tego powodu miala to szok.. A dzisiaj wszystko okazało sie dobrzeHej, dziewczyny.
Właśnie odebrałam wyniki badań i mam glukozę 92... Wiecie jakie są obecnie normy w ciąży? Raz widzę, że 90, raz że 92, raz że 95. A ja taki wynik mam odkąd pamietam, zawsze 90-92. Teraz pewnie wyjdzie, ze mam cukrzycę...
Mnie tak czesto boli ginekolog powiedziała, że to normalne. Póki nie ma krwawień to jest dobrzeA mnie teraz tak zaczął dosyć mocno brzuch boleć jak na @, kilka minut i puściło. Jutro podskoczę powtórzyć betę.
Ja miałam identycznie w identycznym dniu wizyty Mi też lekarz powiedział, że wszystko jest ok, ale stresa mam powinnysmy słuchać się lekarzy i przestać wymyślaćU mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Trochę się podłamałam
Pecherzyk ciążowy jest.
Powiedział że absolutnie to normalne.
Jednak wiecie jak to jest jak czegoś.. nie widać .
Nie martw sie. Ja bylam 4+6 na pierwszej wizycie i byl tylko malenki pęcherzyk. Po dwoch tygodniach bilo juz serduszko i byl zarodekU mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Trochę się podłamałam
Pecherzyk ciążowy jest.
Nie martw sie. Ja bylam 4+6 na pierwszej wizycie i byl tylko malenki pęcherzyk. Po dwoch tygodniach bilo juz serduszko i byl zarodek
Ja miałam identycznie w identycznym dniu wizyty Mi też lekarz powiedział, że wszystko jest ok, ale stresa mam powinnysmy słuchać się lekarzy i przestać wymyślać
Jeszcze zarodek ma czas kochana! A coś w ogóle widziałaś?U mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Trochę się podłamałam
Pecherzyk ciążowy jest.