reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
To jednak caly dzien mnie zbieralo na napad lękowy 😭 bez lekow jestem juz 2 miesiac i zle to znosze ide wlasnie na spacer szybkim chodem. Zawsze mi sie lepiej robi. Najgorsze ze mnie tak bierze z niczego. 0 stresu a jednak

Nerwica tak działa, niby się nie denerwujesz, a podświadomość robi swoje :/

Dziewczyny, ja przy becie dzisiaj zrobiłam jeszcze glukoze, bo przy staraniach brałam metformine ze względu na pcos no i mam wynik 96.8 a norma w ciąży jest 92. I już się stresuje bo grozi mi cukrzyca ciążowa i jakieś kurw... diety, pomiary cukru z palca i nie wiadomo co jeszcze [emoji26]
Hej, dziewczyny.
Właśnie odebrałam wyniki badań i mam glukozę 92... Wiecie jakie są obecnie normy w ciąży? Raz widzę, że 90, raz że 92, raz że 95. A ja taki wynik mam odkąd pamietam, zawsze 90-92. Teraz pewnie wyjdzie, ze mam cukrzycę...
Dziewczyny nie stresujcie sie na zapas tą cukrzycą. Moja przyjaciolka wczoraj byla u lekarza i jak zobaczyła jej wynik glukozy to od razu zrobiła akcje ze bez diety mogla dziecko zabic.. Nie doszedł jej wynik smsem. I dzisiaj była rano na badaniu krzywej, piła to świństwo i nic nie wyszlo. Nie ma żadnej cukrzycy mimo zlego wyniku. ❤️ Takze na spokojnie porozmawiajcie z lekarzami :) bo tyle stresu co wczoraj ona z tego powodu miala to szok.. A dzisiaj wszystko okazało sie dobrze :)

A mnie teraz tak zaczął dosyć mocno brzuch boleć jak na @, kilka minut i puściło. Jutro podskoczę powtórzyć betę.
Mnie tak czesto boli :) ginekolog powiedziała, że to normalne. Póki nie ma krwawień to jest dobrze :)

U mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Trochę się podłamałam :(
Pecherzyk ciążowy jest.
Powiedział że absolutnie to normalne.
Jednak wiecie jak to jest jak czegoś.. nie widać .

U mnie 5 tc i 3 dzień. Lekarz przed badaniem uprzedzal że jeszcze może nie być widać zarodka :/ niestety go jeszcze nie było widać.
Mam przyjść za tydzień.
Pecherzyk ciążowy jest.
Ja miałam identycznie w identycznym dniu wizyty Mi też lekarz powiedział, że wszystko jest ok, ale stresa mam 😂 powinnysmy słuchać się lekarzy i przestać wymyślać 💞

Mam przyjść za tydzień.
Pecherzyk ciążowy jest.
Nie martw sie. Ja bylam 4+6 na pierwszej wizycie i byl tylko malenki pęcherzyk. Po dwoch tygodniach bilo juz serduszko i byl zarodek ❤️

Ja miałam identycznie w identycznym dniu wizyty Mi też lekarz powiedział, że wszystko jest ok, ale stresa mam 😂 powinnysmy słuchać się lekarzy i przestać wymyślać 💞

Chyba faktycznie trzeba wziąć na luz. On to powtarzał z 5 razy słysząc że ja miałam poronienie w październiku . Założył mi kartę ciąży..... jednak ... na szczęście

reklama
Mam przyjść za tydzień.
Pecherzyk ciążowy jest.
Jeszcze zarodek ma czas kochana! A coś w ogóle widziałaś?
Głowa do góry [emoji8]
Ja za 7 min wchodzę......

Do góry