reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny czy tyłka ja widze tą drugie kreskę? Jestem 6 dni przed @. Zobacz załącznik 1109518

Ja nie neguje ale uważam ze powinno się zrobić na spokojnie w dniu @ a nie tydzień prawie przed bo to człowiek tylko się nakręca pozytywnie bądź negatywnie jak robiłam wtorek negatyw a sobota po 4 dniach raptem i mega kreska druga wiec niestety ale ciąża to cierpliwość ponad wszystko 😂 trzymam oczywiście kciuki !! I dawaj znać na normalnym teście płytkowym ✊🏻❤️

reklama
Dzis czuje sie dobrze. Pelna energii jestem 😅 powiedzcie mi rano jak troche pochodzilam kilka razy mnie zabolalo lub zaczelo kluc jakby w miejscu spojenia lonowego ale po jednej stronie tylko. Czy to jest ok? Ze sie rozciaga wszystko czy to nie jest dobrze? Ja przez to poprzednie poronienie to w paranocje popadam z niekotymi rzeczami bo nie sadzilam ze z ciaza wiaze sie tyle rzeczy 😅 musze sie upewniac dla spokoju wiec wybaczcie prosze ale przewrazliwiona jestem😊

Ja dzisiaj rano jak wstałam tez myślałam ze w końcu dobrze się czuje dopóki nie zjadłam drugiej kanapki 😂 i znów wróciło 🤢 co do kłucia to ja mam raz na jakiś czas ze coś mnie zakłuje po prawej stronie wydaje mi się bardziej no i jak kicham to mnie kłuje 🤷🏼‍♀️ i zawsze łapie się za brzuch 😂

Nie, dopiero wczoraj zrobiłam test.

Aha to ciężko stwierdzić :( ważne ze nie ma żywej krwi. Myśle ze powinnaś betę zrobić jakieś potwierdzenia iz jesteś w ciąży na 100% bądź jak masz możliwość to może zadzwoń do swojego gina ze robiłaś test jest pozytywny a masz plamienie brązowe może od razu przepisze duphaston na podtrzymanie w razie W

Aha to ciężko stwierdzić :( ważne ze nie ma żywej krwi. Myśle ze powinnaś betę zrobić jakieś potwierdzenia iz jesteś w ciąży na 100% bądź jak masz możliwość to może zadzwoń do swojego gina ze robiłaś test jest pozytywny a masz plamienie brązowe może od razu przepisze duphaston na podtrzymanie w razie W
Dzisiaj właśnie wybieram się na bete, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.

Ja mam ten segregator i zamówiłam tez torbę, z jednej strony jest jestem mama z drugiej jestem w ciąży :) ale zacznę ja nosić może w drugim trymestrze 😅 do tego było kilka gadżetów np breloczek będę mama :)

Załączniki

• 1C96671D-FFFF-4FAB-AFA6-15ADDDF5FD85.jpeg
    1C96671D-FFFF-4FAB-AFA6-15ADDDF5FD85.jpeg
    672 KB · Wyświetleń: 60
  • 36AE5C8F-98DC-4792-AEE1-44718D832B90.jpeg
    36AE5C8F-98DC-4792-AEE1-44718D832B90.jpeg
    739,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry