reklama
Blaankaa
Fanka BB :)
Gratuluję, witam [emoji173][emoji4]
Opowiedz coś o sobie bo nie kojarzę Cię z wątków na BB.
Dołączam się do was po dzisiejszym pozytywnym teście![]()
Blaankaa
@Migdalove odświeżam i czekam na jakieś info A zaraz dojdzie jeszcze @Piernik 98
Trzymam cały czas kciuki i stresuje się z Wami [emoji173]
ElaStyczna
A Ty kochana masz jutro wizyte? Dobrze pamietam? W ktorym dniu bedziesz na wizycie?@Migdalove odświeżam i czekam na jakieś info A zaraz dojdzie jeszcze @Piernik 98
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Dziękuję bardzo ❤Gratuluję, witam [emoji173][emoji4]
Mam 25 lat i od roku starałam się z chłopakiem o dziecko. Nie mogłam wytrzymać z testem I zrobiłam go dwa dni przed spodziewaną miesiączką I jak się okazało-z pozytywnym skutkiem
Hej Dziewczyny. Od jutra zaczynam 12 dni urlopu [emoji2]
Pisałyście wczoraj chyba o ślubach i mężach, ja z moim jesteśmy razem 14 lat bez ślubu i nie spieszy nam się do małżeństwa. Jest to też moja pierwsza ciąża.
Jeśli chodzi o rodziców i teściów to ja z moim tatą mam super kontakt od zawsze pomimo tego że rodzice są po rozwodzie i tata miał nową żonę. Tylko on wiedział że staramy się o dziecko. Nigdy o to nie pytał i nie pouczał że powinniśmy już mieć dziecko lub coś takiego. Za to z mamą mam słaby kontakt, ona od wielu lat truła nam dupę że już czas na dziecko, że stara jestem ble ble. Nie powiedziałam jej słowa o tym że odstawiłam antykoncepcję i teraz jeszcze nie wie o ciąży.
Co do teściów to teściu jest obojętny, pracuje w anglii i przyjeżdża kilka razy do roku, natomiast z teściową to huśtawka, raz się lubimy, raz nie. Najbardziej mnie nie chciała jak przechodziliśmy kryzys 7 lat temu, wtedy mówiła mojemu że powinien mnie zostawić ale teraz już chyba się pogodziła z tym że zostaliśmy razem i nawet ostatnio w Boże Narodzenie pierwszy raz zapytała czy kiedyś zostanie babcią a my odpowiedzieliśmy, że pracujemy nad tym i temat się zakończył.
Powiemy im chyba po pierwszym usg, a moim rodzicom mam ochotę powiedzieć już dzisiaj, nawet mamie, żebym mogła ją zapytać o to jak przechodziła ciążę itp. Wyobraźcie sobie że nigdy z nią na takie tematy nie rozmawiałam.
Trochę się rozpisałam.
Co do kościoła to my wierzymy ale nie chodzimy. Mój chłop chyba nawet nie będzie chciał chrzcin dziecku wyprawić no ale to bardzo odległy temat [emoji854]
Pisałyście wczoraj chyba o ślubach i mężach, ja z moim jesteśmy razem 14 lat bez ślubu i nie spieszy nam się do małżeństwa. Jest to też moja pierwsza ciąża.
Jeśli chodzi o rodziców i teściów to ja z moim tatą mam super kontakt od zawsze pomimo tego że rodzice są po rozwodzie i tata miał nową żonę. Tylko on wiedział że staramy się o dziecko. Nigdy o to nie pytał i nie pouczał że powinniśmy już mieć dziecko lub coś takiego. Za to z mamą mam słaby kontakt, ona od wielu lat truła nam dupę że już czas na dziecko, że stara jestem ble ble. Nie powiedziałam jej słowa o tym że odstawiłam antykoncepcję i teraz jeszcze nie wie o ciąży.
Co do teściów to teściu jest obojętny, pracuje w anglii i przyjeżdża kilka razy do roku, natomiast z teściową to huśtawka, raz się lubimy, raz nie. Najbardziej mnie nie chciała jak przechodziliśmy kryzys 7 lat temu, wtedy mówiła mojemu że powinien mnie zostawić ale teraz już chyba się pogodziła z tym że zostaliśmy razem i nawet ostatnio w Boże Narodzenie pierwszy raz zapytała czy kiedyś zostanie babcią a my odpowiedzieliśmy, że pracujemy nad tym i temat się zakończył.
Powiemy im chyba po pierwszym usg, a moim rodzicom mam ochotę powiedzieć już dzisiaj, nawet mamie, żebym mogła ją zapytać o to jak przechodziła ciążę itp. Wyobraźcie sobie że nigdy z nią na takie tematy nie rozmawiałam.
Trochę się rozpisałam.
Co do kościoła to my wierzymy ale nie chodzimy. Mój chłop chyba nawet nie będzie chciał chrzcin dziecku wyprawić no ale to bardzo odległy temat [emoji854]
Blaankaa
Tak tak jutro na 20:15 [emoji85]
Będę chyba rozpoczynała 6 tydzień (5+0)
Jeszcze trochę nie rozumiem tego liczenia [emoji85]
Ale uprosilam o wcześniejszy termin z racji obecności torbieli, żeby sprawdzić co tam za bałagan w środku się dzieje.
Mam nadzieję że może już się czegoś dowiem :-)
Będę chyba rozpoczynała 6 tydzień (5+0)
Jeszcze trochę nie rozumiem tego liczenia [emoji85]
Ale uprosilam o wcześniejszy termin z racji obecności torbieli, żeby sprawdzić co tam za bałagan w środku się dzieje.
Mam nadzieję że może już się czegoś dowiem :-)
A Ty kochana masz jutro wizyte? Dobrze pamietam? W ktorym dniu bedziesz na wizycie? [emoji3526]
Planowaliśmy ślub, ale w takim razie pewnie będziemy musieli go przełożyć bo nie chce iść z brzuszkiem do ślubu. Chłopak jeszcze nie wie o ciąży I nie wiem jak mu to powiedziećGratuluję, witam [emoji173][emoji4]
Rumiankowa
Ale jaki piękny stażHej Dziewczyny. Od jutra zaczynam 12 dni urlopu [emoji2]
Trochę się rozpisałam.
My ślub wzięliśmy szybko, mąż może z bardziej romantycznych pobudek, ja jednak doceniam przede wszystkim ułatwienia urzędowe. I w szpitalach itp jest łatwiej.
edit: dobra, w sumie nie wiem czy to aż tak szybko. Jak policzyłam to jednak prawie 3 lata, to chyba w tym wieku to taki standard (brałam ślub pół roku przed 30stką).
My na pewno chrzcić nie będziemy ale jest luz u nas już 3/4 pokolenie z dala od kościoła
W ogóle bardzo lubię takie tematy bo jesteśmy tak strasznie różne, z tak różnymi historiami! W końcu łączy nas tylko ten termin. Bardzo to ciekawe jest
reklama
bejbi002
Tabelka to super pomysł, można będzie ją stopniowo uzupełniaćTo zrobię prototyp dzisiaj i najwyżej będziecie się same zapisywały jak poczujecie, że już chcecir.![]()